Group Hug Vibes met WE!

De zomer is voorbij, en het academiejaar is alweer gestart. In de zomer is er altijd zoveel te doen, en soms is het zo druk dat ik mijn vriendinnen véél te weinig zie. Nu het weer herfst is geworden, vind ik dat ik echt wel weer tijd moet maken voor mijn girls, en dat deed ik! Samen met WE besloot ik om mijn vriendinnen samen te brengen in een nieuw jasje – letterlijk. Lees snel verder! 

Ik stel je graag voor aan mijn vriendinnen. Helemaal links op de foto zie je Shana, haar heb ik leren kennen in het middelbaar. We kennen elkaar al jaren en zijn elkaar nooit uit het oog verloren! Elke keer als we elkaar zien is het zo leuk, maar door onze drukke levens duurt het altijd lang voordat we elkaar zien. Daarom was ik heel blij met het initiatief van WE om een group hug sessie te houden en haar weer te zien.

Het meisje met de roze trui is Lieze, en haar heb ik nog maar net leren kennen. Lieze is ook een blogger en influencer, je kan haar verhalen lezen op haar website: Braveliz. Voor onze groepsknuffel kwam ze helemaal van Gent, en het was ontzettend leuk om haar te ontmoeten!

Het meisje dat op de foto hierboven naast mij zit is Laura. Ik heb Laura eigenlijk leren kennen dankzij Shana, want Laura was de getuige van Shana op haar bruiloft. De eerste keer dat ik Laura zag was toen we het vrijgezellenfeest van Shana organiseerden, en het klikte meteen.

WIN!

Wil jij ook graag een nieuwe outfit? Share dan ook jouw group hug vibe en tag @WeFashionStories en #WeFashion en #GroupHug op Instagram. De leukste foto krijgt een budget van €100 om voor te shoppen bij WE Fashion.

Zie jij je vriendinnen vaak genoeg?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.