Bourjois Rouge Velvet the Lipstick

Matte lipsticks zijn altijd een goede keuze. Ze zijn trendy, ze blijven goed zitten en ze zien er erg stijlvol uit. Een goede matte lipstick is jammer genoeg moeilijk te vinden, want vaak voelen ze stroef aan en drogen ze je lippen uit. Dat vond Bourjois niet kunnen, en daarom introduceert Bourjois de Rouge Velvet the Lipstick in 12 tinten. De lipsticks zijn mat en blijven tot wel 24 uur zitten, zonder je lippen uit te drogen. Dat moest ik uiteraard testen. Vandaag probeer ik een paar tinten uit de lijn uit. Lees snel verder!

In totaal zijn er twaalf kleuren, waarvan ik er zes bespreek vandaag. Van links naar rechts zie je de kleuren:

  • Hey Nude
  • Brique à Brac
  • Abrico’dabra!
  • Rubi’s Cute
  • Magni-Fig
  • Berry Formidable

De kleuren zien er nu al veelbelovend uit, en de lipsticks zullen verkrijgbaar zijn vanaf half oktober voor €14,19.

De verpakkingen vind ik fantastisch: het is altijd zo handig als je aan een lipstick vanbuiten al kan zien welke kleur hij heeft. Dat bespaart me een hoop tijd, want mijn lipstickcollectie is ontzettend groot aan het worden.

Ik vind ook de vorm van de bullet lipstick er heel goed uitzien. Door het smalle puntje bovenaan kan je hem heel precies aanbrengen, en doordat het oppervlak licht gebogen is bedekt hij moeiteloos je volledige lip.

De swatches zien er alvast heel mooi uit. Het pigment is indrukwekkend en intens, en de dekking is mooi egaal. Bovendien voelen de lipsticks erg romig aan op mijn huid, en toch zijn ze heel mat!

Hey Nude!

Nude kleuren zijn altijd een beetje tricky, want ze mogen niet te licht of te donker, maar ook niet te koel of te warm zijn. Deze Hey Nude is geen van de vier, en heeft een hele mooie dekking.

Hey Nude is een mooi beige-bruin nude kleurtje dat je meteen een stijlvolle look geeft. Deze vind ik alvast fijn!

Brique à Brac

Brique à Brac is een prachtige bruin-roze tint die zowat bij alle huidtinten past. Dit is mijn favoriete kleurtje van de zes!

Ook deze tint heeft een perfecte dekking en de kleur is écht prachtig!

Abrico’dabra!

Abrico’dabra is een erg warm perzikkleurtje. Ik hou zelf erg van warme tinten, dus deze bevalt me zeker.

Opnieuw heb ik een perfecte dekking én een prachtige matte tint. Deze is ook echt heel mooi.

Rubi’s Cute

True Story: ik ben de laatste tijd verslaafd aan rubik’s cubes. Toen ik de naam van deze kleur las, kon ik uiteraard maar aan één ding denken! Rubi’s Cute is een mooie rode, lipkleur, die mooi dekt en een intens effect achterlaat.

Het liefst draag ik rode lipstick, dus deze Rubi’s Cute is een mooie aanwinst voor mijn collectie! Hij is niet te donker, maar zeker ook niet te licht. Het is een dieprood dat er erg stijlvol uitziet.

Magni-Fig

Paarse lipsticks kunnen echt heel mooi zijn, en zeker in de winter gebruik ik ze vaak. Deze Magni’Fig is magnifiek!

Wat een mooi, donker kleurtje, hé!

Berry Formidable

Berry Formidable is de laatste kleur die ik bespreek, en deze is ook prachtig. De kleur is helemaal iets voor mij!

Deze vind ik echt heel erg mooi. De dekking zit goed, en de kleur is intens en diep.

Conclusie

Je kan al wel een beetje raden wat mijn conclusie is, denk ik. De Bourjois Rouge Velvet the Lipstick kleuren zijn prachtig. Zowel de kleuren als de finish en de dekking zijn perfect, en ze zitten ongelooflijk fijn op de lippen. Bovendien blijven ze erg lang zitten, en dat vind ik heel belangrijk bij lipsticks. Ja, deze zijn meer dan goedgekeurd!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.