Outfit: Green Light

Yes, vanaf vandaag krijgt de herfst van mij groen licht, want ik ben helemaal klaar om gezellig binnen te zitten, dikke truien aan te trekken en warme thee te drinken. De laatste dagen ben ik helemaal into herfstkleuren, en dat is dan ook een beetje het thema van vandaag. Ik heb best weinig groene kleren in mijn kast – en al helemaal sinds ik een grote kuis hield in mijn garderobe – maar eigenlijk vind ik het toch wel een hele mooie kleur die fijn is om te dragen. Vandaag daarom een outfit met een overdosis groen, om het begin van de herfst te vieren! 

Ik hou van matchende items, ik word er gewoon zo blij van. De ongelooflijk mooie blazer en matchende broek die ik vandaag draag zijn van WE. Vroeger shopte ik bijna nooit bij WE, ik heb geen idee waarom. De laatste tijd heb ik de winkel een beetje (her)ontdekt en ik ben zo’n grote fan van hun stijl. Zeker deze set is zo elegant en de kleur vind ik echt prachtig. Het ziet er zo luxueus en stijlvol uit!

Het was moeilijk om de outfit af te maken, maar ik vond dit hemd met marmerprint echt perfect passen bij de groene broek en blazer. Het is van Primark en ik vind het echt heel cool. Alles met marmerprint maakt mij blij, dus een kledingstuk moest er uiteindelijk gewoon bij komen! De stof is lekker luchtig, en het hemd is ook vrij lang, waardoor ik het gemakkelijk in mijn broek kan stoppen.

Ook mijn schoenen zijn van Primark. Ik heb ze een hele tijd geleden gekocht, maar nooit echt gedragen. Bij deze outfit vond ik ze erg leuk staan, dus ik heb hen nu alvast ingelopen.

Ik heb een nieuwe handtas, deze is van Guess. Het is het Devyn model en ik vond hem op Maisonlab, een website waar je allemaal topmerken aan kleine prijsjes vindt. De tas is wit en heeft een erg clean uiterlijk, en daarom vind ik hem ideaal voor deze outfit – en veel andere outfits, trouwens!.

Ik hield de rest van mijn outfit erg simpel en droeg enkel mijn nieuwe armbandje van Mya Bay. Zilver is altijd zo stijlvol en dit model is clean en elegant. Wat ik vooral leuk vind aan dit bandje, is dat het zo licht is én dat het slotje verstelbaar is. Ik heb erg dunne polsen, en daarom zijn armbanden als deze vaak veel te groot. Gelukkig kan ik deze gemakkelijk wat smaller maken, ideaal dus!

Blazer en broek: WE // Hemd: Primark // Brogues: Primark // Armbandje: Mya Bay // Tas: Guess

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.