Roadtrip Met de Mercedes AMG GT C Roadster

Een paar weken geleden ging ik op roadtrip, en niet zomaar eentje! Voor een paar dagen reden we rond in een Mercedes AMG GT C Roadster. Zelf had ik geen idee wat al die woorden en letters betekenden, maar toen ik hem zag was het liefde op het eerste gezicht. We maakten een korte roadtrip naar Luik, en ik maakte ook een bijzonder aandenken aan ons tripje. Benieuwd? Lees dan snel verder!

De auto moest worden opgehaald in Brussel, en dat deed Nikola – met veel plezier – terwijl ik thuis nog wat werk afmaakte. Nikola was al een héle tijd aan het uitkijken naar onze roadtrip, vooral omdat hij best houdt van snelle auto’s. Hier zie je hem alvast een foto nemen van zijn nieuwe liefde, op sommige momenten was ik zelfs een tikkeltje jaloers!

Maar ik moet toegeven: ik vind hem zelf ook wel heel erg cool. Ik weet zelf hélemaal niks over auto’s, maar de Mercedes AMG GT C Roadster – ik ben zo trots dat ik de naam kan onthouden – zag er zo cool uit. Ik bleef maar kleine dingetjes ontdekken, zoals het lampje dat oplicht en AMG uitspelt op de grond.

We reden naar Luik en daar overnachtten we in een hotel. We kwamen pas vrij laat aan, omdat we die dag zoveel mogelijk wilden genieten van de rit – vooral Nikola wou dat – dus de eerste dag hebben we niet veel gedaan behalve rondgereden.

In Luik kozen we een supermooi hotel uit, en Luik is echt een leuke stad. ’s Ochtends maakten we een paar foto’s en genoten we van de zon en het uitzicht.

Ik had mijn favoriete sneakers aan, en mijn meest roze outfit ooit!

We vertrokken weer vanuit Luik, want we wilden nog wat foto’s maken. Een selfie wordt toch altijd beter met een knapperd op de achtergrond, niet?

En uiteraard moest ik ook even een selfie maken in de auto. Kijk hoe gelukkig Nikola is!

Onderweg van Luik naar Antwerpen stopten we even om te lunchen. Ik kies bijna altijd voor een salade, en dan het liefst een Griekse. Lekker!

Dit wilde ik toch ook even delen: ik had geen haarelastiekjes bij, dus als het dak van de auto omlaag ging, waaide mijn haar alle kanten op. Dat had ergens wel zijn charme, maar de volgende keer neem ik toch iets mee om mijn haar mee in bedwang te houden.

Kijk nu hoe mooi, that butt!

En ook langs binnen is alles echt supermooi, ik kon er wel aan wennen!

We maakten outfit foto’s voor mijn Love & Pink outfitpost, en ze werden zo cool! De Mercedes AMG GT C Roadster is ongetwijfeld een van de mooiste accessoires waar ik ooit mee op de foto ging.

Deze foto wou ik ook even delen. Ik weet hélemaal niet wat ik aan het doen ben op deze foto: alles is echt fout aan dit beeld. Mijn hoofd, mijn houding, mijn voeten, het feit dat ik aan het springen ben(?); alles is zo raar! Ik moest echt lachen toen ik deze foto zag, ik begrijp er helemaal niks van.

Om de belachelijke foto even goed te maken toch nog even een mooie foto om te compenseren.

Om dit leuke tripje nooit te hoeven vergeten, maakte ik dit leuke aandenken! Bij CanvasCompany liet ik een foto op canvas zetten, en ik koos voor een foto waar mijn twee grote liefdes op staan, haha!

Op de website kan je heel gemakkelijk je foto op canvas laten drukken, en de kwaliteit is erg heel goed. De canvas is heel licht en is gemakkelijk op te hangen. De foto ziet er echt heel erg mooi uit! Dit is het perfecte aandenken aan een superleuke tijd.

Maak jij soms een roadtrip?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.