Een Perfect Gereinigde Huid Met Lierac

Mijn huid reinigen doe ik elke dag, en het is het begin van een sterke huidverzorgingsroutine. Je huid reinigen heeft vele voordelen, want zo haal je makeupresten, dode huidcelle en vervuiling weg van je huid. Een gereinigde huid ziet er frisser en egaler uit, je verzorging kan beter z’n werk doen en je makeup zit mooier op je huid. Kortom: reinigen is belangrijk! Een goede reiniger vinden is nochtans niet heel gemakkelijk, daarom ga ik graag op zoek naar fijne cleansers. Vandaag bespreek ik een paar reinigers van Lierac. Lees snel verder als jij ook een perfect gereinigde huid wilt! 

Lierac is een merk waar ik grote fan van ben. Ik heb al heel wat producten van Lierac geprobeerd, en ik vind vooral dat ze de huid altijd goed hydrateren en deze reinigers lijken me dan ook heel fijn. De verpakkingen vind ik alvast heel mooi: de kleur past supergoed bij mij (I love pink!) en de producten zien er professioneel uit.

De producten van Lierac zijn verkrijgbaar bij de apotheek.

Lierac Dubbele Reiniging Micellaire Melk

Micellair water kennen we al een tijdje, en zelf ben ik best fan van deze innovatie. Het werkt gemakkelijk en snel, en het maakt je huid schoon én verwijdert makeup met één  handeling. Micellaire melk werkt een beetje op dezelfde manier: in contact met water verandert de zachte melk in een fluide, die makeup en vuildeeltjes weghaalt en zorgt voor een microgladmakende reiniging. Ik vind hem zelf alvast heel fijn. Het liefst gebruik ik deze onder de douche, zo heb ik altijd genoeg water om de melk mee te mengen. Na gebruik is mijn huid niet enkel schoon, maar ook heerlijk zacht en mijn huid voelt niet trekkerig aan.

Lierac Dubbele Reiniging Gel-Lotion

Voor de wat vettere huidjes is er ook een gel reiniger beschikbaar. Ik vind gels altijd heel fijn om mijn huid te reinigen, en deze Lierac Dubbele Reiniging Gel-Lotion werkt ook als een pore refiner. De gel verandert bij contact met water in een een vloeibare oplossing, en ruikt subtiel en zacht. Ook deze reiniger vind ik heel fijn: hij maakt mijn huid schoon en minder vet.

Lierac Dubbele Reiniging Schuimende Crème

Schuim is altijd leuk! Deze crème verandert bij contact in water in een schuimreiniger, die melkzuur bevat voor een zachte exfoliëring. Ik vind bij deze reiniger het exfoliërend effect het hardst opvallen, want mijn huid voelt erg glad aan na gebruik. Ik reinig mijn huid niet heel vaak met schuim, maar daar brengt deze Lierac Dubbele Reiniging Schuimende Crème zeker verandering in!

Lierac Dubbele Reiniging Balsem-in-olie

Het allerliefst reinig ik mijn huid met olie, en deze balsem vond ik daarom ook heel interessant klinken. De balsem is vast in de pot, maar eens je hem op de huid inwerkt verandert hij in een zachte olie die mijn huid tot diep in de poriën reinigt.

Ik vind deze Balsem-in-olie vooral heel fijn om mee te nemen, want je zit niet te knoeien met vloeibare reinigers. Ik werk de olie met masserende bewegingen in op mijn huid, en spoel daarna af met water.

Conclusie

De vier reinigers hebben allebei een dubbele werking, het lijkt wel magisch: ze veranderen van de ene textuur naar de andere en maken mijn huid erg zacht en reinigen als de beste. Ik vind ze allemaal heel fijn, maar mijn twee favorieten zijn de Balsem-in-olie en de Schuimende Crème. Zeker aanraders!

Hoe reinig jij het liefst je huid?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.