Outfit: Purple

Het is herfst, en eindelijk kan ik er een beetje van genieten. Het weer valt eigenlijk best goed mee, en nu en dan is er zelfs – echt waar – een streepje zon te zien. Heerlijk! Ik had zin om mijn laarzen nog eens aan te trekken, en natuurlijk mijn nieuwe sweater van NA-KD. Vandaag toon ik je een outfit die best herfstproof is. Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn outfit of the day!

buy u part wigs

Mijn laarzen zijn echt zalig. Ze zijn van New Look en ze zijn ongelooflijk warm en ze zitten echt heel fijn. Ik vind overknee boots er altijd zo leuk uitzien, en ik vergeet altijd dat ik ze ook in mijn kast heb liggen. Nu het weer wat herfstiger wordt, komen ze steeds vaker voor, en ik had zo veel zin om ze nog eens aan te trekken. Bij deze is dat dus gebeurd!

De gebreide trui die ik erbij aantrok is van NA-KD en is ideaal voor de herfst. De stof is zacht en ik vind het feit dat hij wat oversized is zalig. Vooral de mouwen zijn suuuuper lang, en dat maakt hem zo comfy. De laatste tijd vind ik van die losse, fluffy truien echt fantastisch, dus dit paarse model is ideaal.

Mijn grappige hoed kocht ik al een hele tijd geleden op een webshop, maar ik vind hem niet meer online. Hieronder heb ik een linkje gezet naar een andere hoed die er een beetje op lijkt. Hoeden doen mij altijd denken aan de herfst, dus deze moést er gewoon wel bij!

De short die ik draag is van Topshop, en heb ik ook al een tijdje in mijn kast liggen. Ik vind hem meestal erg moeilijk om te stylen, maar doordat hij zo los valt vind ik hem heel mooi passen bij de laarzen en de sweater.

Mijn horloge is van Manfred & Cracco, en hij lijkt op het eerste zicht vrij neutraal, maar als je goed kijkt zie je dat de wijzerplaat een groene schijn heeft. Dat maakt het horloge extra speciaal en ik vind het echt heel hypnotiserend om ernaar te kijken, haha!

De halsketting die ik erbij draag is van Mary Grey, en ik koos voor de Carribean in rosegold. Rosé gouden juwelen maken mij altijd blij, en een ananas doet me al helemaal denken aan exotische bestemmingen. De juwelen van Mary Grey zijn met de hand gemaakt en stuk voor stuk prachtig. Echt kunstwerkjes om rond je hals te dragen.

Shop deze look:
Laarzen: New Look // Trui: NA-KD // Hoed: look-alike //U part wigs: addcolo // Horloge: Manfred & Cracco // Halsketting: Mary Grey
Draag jij ook graag overknee boots?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.