Video: Natuurlijk Witte Tanden met Actieve Kool

Witte tanden zijn mooi. Als je tanden wit zijn, creëer je meteen een erg verzorgde uitstraling, en met een prachtige glimlach straal je! Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat je tanden witter worden, maar voor mij is het aller belangrijkste dat je het op een veilige manier doet. Onlangs vond ik een nieuwe manier om je tanden witter te maken op een natuurlijke manier, namelijk met geactiveerde koolstof. Vandaag vertel ik je er alles over: hoe werkt het en welke resultaten heeft het bij mij opgeleverd? Lees snel verder. 


CarbonCoco heeft een heel assortiment aan producten waarmee je je tanden witter kan maken op een natuurlijke manier. Tegenwoordig hebben ze behalve actieve kool ook zakjes met kokosolie om aan oil-pulling te doen. Ik gebruikte drie van hun producten voor een week of vier: de tandenborstel, de geactiveerde kool en de tandpasta.

Hoe werkt het?

Geactiveerde kool heeft heel wat voordelen. Het is 100% natuurlijk, beschermt je tandglazuur, vermindert tandplak en zorgt voor een wittere glimlach. Verder zorgt het ook voor een frisse adem, en voor gezond tandvlees. Het lijkt misschien contra-intuïtief om met zwart poeder je tanden witter te maken, maar het zou echt werken.

Hoe gebruik je het?

Het is dus de bedoeling dat je je tandenborstel in het poeder dipt, en je tanden er drie minuten lang mee poetst. Daarna poets je je tanden met de normale tandpasta en je bent klaar. Door de tandpasta nadien te gebuiken, verwijder je de laatste zwarte deeltjes die op je tanden achterblijven en verzorg je je tanden extra goed.

Het poeder is echt héél intens zwart, mijn tanden worden op een paar seconden diep-, en diepzwart. Ik vond het de eerste keer best eng om mijn tanden met de actieve kool te poetsen omdat het poeder zo donker is.

Wat zijn de resultaten?

Ik heb het geluk dat ik van mezelf al vrij witte tanden heb, en ik verzorg mijn tanden al een langere tijd heel goed. Ik vind ten eerste dat de producten van Carbon Coco erg fijn in gebruik zijn. De tandenborstel is lekker zacht, de tandpasta smaakt lekker en doet z’n werk, en de actieve kool zorgt voor een goede reiniging van mijn mond. Nadat ik het “ritueel” heb volbracht voelt mijn mond echt heel schoon.

Ik zag niet meteen verschil in de witheid van mijn tanden na de eerste keer dat ik de producten gebruikte, maar nu ik de voor- en nafoto naast elkaar zie, kan ik wel zeggen dat het echt verschil maakt. Het is niet zo dat je tanden meteen stralend wit worden, maar na een week of twee zag ik wel echt dat mijn hoektanden een stuk witter waren geworden.

Conclusie

Ik vind witte tanden zo belangrijk, en ik doe er zoveel mogelijk aan om ze zo wit mogelijk te krijgen én te houden. Daarom vind ik het zo fijn dat er natuurlijke en veilige manieren zijn om je tanden witter te maken, en daar is deze Carbon Coco actieve kool zeker één van. Door mijn tanden een paar weken te poetsen met het zwarte poeder zijn mijn tanden duidelijk witter en stralender geworden, zonder dat ik ze beschadig.

Ik blijf deze producten met veel liefde gebruiken om mijn glimlach te onderhouden. Bestel zelf de producten bij Carbon Coco.

Hoe maak jij je tanden witter?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.