Silkeblogs heeft een nieuw logo! + WINWINWIN!

Het werd echt wel eens tijd. Al een hele tijd heb ik hetzelfde logo, en laten we eerlijk zijn: echt spannend is het momenteel niet. Onlangs besloot ik dat het tijd werd voor vernieuwing. Een nieuwe stijl, een nieuwe website – die is nog in de maak, geduld! – en alles begon met een nieuw logo. Vandaag vertel ik je er graag alles over: Hoe ziet het eruit? Waarom heb ik voor die stijl gekozen? Wie heeft me erbij geholpen? Lees snel verder!

Mijn oude logo

Toen mijn huidige website “gelanceerd” werd, wou ik graag een mooie header. Ik had niet echt een vast logo, dus ik besloot om gewoon Silkeblogs te schrijven en dat bovenaan mijn website te plaatsen. Dat deed ik met een pen met Chinese inkt, op een wit papier. Ik heb toen wel tien keer Silkeblogs geschreven voordat ik tevreden was met het resultaat. Op zich vond ik dat heel lang voldoende, en tot op heden vind ik het er wel mooi uitzien, maar het moest gewoon een stapje verder gaan. Daarom contacteerde ik een professional die mij zou helpen bij de zoektocht naar het perfecte logo.

[easy-image-collage id=15244]

Het nieuwe logo

Een logo zelf ontwerpen zag ik echt niet zitten, ik heb geen idee hoe ik daaraan moet beginnen. Gelukkig is een van mijn vriendinnen daar wel heel goed in, en daarom vroeg ik aan Margo of ze voor mij een nieuw logo wilde ontwerpen. We brainstormden even over wat ik graag wilde en ze ging aan de slag.

Na een week of twee kreeg ik al een paar voorstellen doorgestuurd met schetsen en ideeën voor mijn nieuwe logo. Ik vond ze allemaal supermooi, maar uiteindelijk koos ik voor de bovenstaande logo’s. Margo werkte ze verder uit en het resultaat is fantastisch. De stijl is helemaal wat ik wilde en ik vind het er prachtig uitzien.

Een nieuwe stijl? Een nieuwe website?

Vincent zorgde ook al voor mijn  huidige website, maar we besloten samen dat het beter kon en moest. Om ervoor te zorgen dat mijn website 100% is hoe ik het wil, en alles er wat professioneler uit gaat zien, is hij momenteel aan het werk om een volledig nieuwe website te maken. Margo maakte het ontwerp, zodat alles naadloos bij elkaar aansluit. Ik kan je nog niets tonen, maar ik kan al wel verklappen: het wordt prachtig!

Stickers!

Om mijn nieuwe logo te vieren, liet ik supermooie stickers drukken. Ik besloot mijn logo te drukken op spiegel, holografisch en normale stickers, en ik vind de roze het allermooist. Ik heb thuis een hele collectie stickers in verschillende maten, kleuren en vormen, dus ik ben nu bezig met overal stickers op te kleven.

Ik heb meer dan genoeg stickers, dus als je er graag een paar ontvangt, stuur me dan gerust een berichtje met je adres via Facebook of Instagram. Dan stuur ik je er een paar op!

WIN!

Ben jij ook zo’n stickerfan? Voor de website waar ik mijn stickers liet drukken, Stickerapp, mag ik een budget weggeven zodat jij ook stickers kan bestellen. Om kans te maken op stickerbudget, hoef je enkel het volgende te doen:

  • Like Silkeblogs op Facebook;
  • Volg Stickerapp op Instagram;
  • Laat hieronder een reactie achter waarin je zegt dat je meedoet.

Bij Stickerapp kan je niet enkel je eigen stickers ontwerpen, maar ook kiezen uit superleuke stickers! Heb jij ook zin om je laptop, boeken, smartphone of iets anders helemaal vol te kleven? Doe dan zeker mee met de winactie!

Wat vind jij van mijn nieuwe logo?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.