Dé Verzorging voor Gekleurd Haar: Kérastase Reflection

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje met een paar producten van de Kérastase Reflection lijn. Ik heb mijn haar al jaren niet meer gekleurd, maar dat betekent niet dat ik geen verzorging voor gekleurd haar kan gebruiken. Vaak hebben die producten namelijk de perfecte combinatie van verzorging en volume voor mijn haar. Met plezier probeerde ik daarom de shampoo en het masker van Kérastase Reflection uit. En vandaag vertel ik je er meer over. Lees snel verder!

De Kérastase Reflection lijn is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De producten zorgen er niet enkel voor dat de kleur langer en intenser in je haar blijft, maar ook dat je je kleur kan corrigeren. Het ritueel bestaat uit drie stappen: reinigen, verzorgen en personaliseren.

De volledige lijn maakt gebruik van een uniek chelatorencomplex:

  • Natriumcitraat + Yuzu en Lychee extract:

Neutraliseren de schadelijke waterdeeltjes. Anti-afzetlaag op het haaroppervlak voor glans.

  • Zink gluconaat:

Stabiliseert de kleurpigmenten voor een intense en langdurige kleur.

  • UV filters + Vitamine E:

Een krachtige mix met anti-oxidante eigenschappen die de kleur beschermen tegen externe agressies.

  • Rijstolie:

Voedt de haarvezel en voorziet het haar van intense glans dankzij de lichtweerkaatsende eigenschappen.

Reinigen

 

Begin je ritueel met een goede reiniging, dat is erg logisch. Bain Chromatique is een kleurbeschermende shampoo voor gekleurd haar of haar met highlights. Ik heb geen gekleurd haar of highlights, maar ik moest hem gewoon proberen want hoe leuk ziet deze fles eruit? De shampoo reinigt het haar, en geeft het ook voeding. De formule is verrijkt met chelatorencomplex dat inwerkt op de waterdeeltjes die verantwoordelijk zijn voor kleurvervaging.

Verzorgen

Het Masker Chromatique voor dik haar is een masker dat je haar diep voedt, het haar handelbaarder maakt én de kleur beschermt. Na gebruik is je haar intens gevoed en glanst het alle kanten op! Ik gebruik het masker voornamelijk op mijn punten en laat het zo’n 5 minuten intrekken. Mijn dikke haar is na gebruik erg zacht en soepel, dus ook voor niet-gekleurd haar is hij helemaal top!

Conclusie

Mijn haar is niet altijd even gemakkelijk: het is dik en soms pluizig. Het uitborstelen is bijna altijd een probleem, en een goede verzorging is daarom een must voor mij. De Bain Chromatique van Kérastase Reflection is een verzorgende shampoo die mijn haar niet zwaar, maar wel glanzend maakt. Het masker Chromatique voedt mijn haarpunten intens en zorgt ervoor dat ik mijn haar goed kan doorkammen en het echt SHINY is! Behalve de reinigende en verzorgende producten heeft de lijn ook de Touche Chromatique, die kleurcorrigerend werkt en me ook erg fijn lijkt! Deze lijn is echt iets voor mij – ookal heb ik geen gekleurd haar!

Kleur jij je haar? Denk je dat deze producten iets voor jou zijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.