Outfit: In Between The Lines

Strepen, strepen, strepen. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Een hele tijd geleden al, bestelde ik een felrode broek met een sportieve streep aan de zijkant. De broek was echt zalig, maar ik vond het erg moeilijk om de perfecte outfit samen te stellen. Daarom hield ik de rest van mijn outfit heel simpel, en dat werkte echt perfect! Lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent naar mijn outfit of the day

prom dresses 2018

Mijn super coole rode broek is niet enkel een statement stuk, maar zit ook gewoon heel lekker. De stof is zacht en stretchy en hij is de perfecte combinatie tussen strak en los. Ik vond hem bij ComeGetFashion, en ik ben er echt gek op. Het is eigenlijk een soort joggingbroek, en ik wil even benadrukken dat ik het enorm apprecieer dat het tegenwoordig volledig acceptabel en zelfs hip is om een joggingbroek te dragen op straat!

Het weer zat gisteren weer even mee, en ik kon dus gewoon een truitje dragen. Mijn witte gebreide trui is van Tom Tailer, en het is echt een perfecte basic. In de herfst schakel ik het liefst over op oversized truien, het ziet er altijd zo leuk uit en het is comfy! Merk je op dat deze outfit echt heel comfortabel is? Echt zalig!

Ik besloot om mijn sportieve sneakers van Adidas aan te trekken bij deze outfit. Ik vind mijn Superstars echt nog altijd dé perfecte schoenen, ik draag ze ongelooflijk vaak. Ze beginnen jammer genoeg wel een beetje te verslijten, ik denk dat ik een nieuw paar ga moeten aanschaffen.

De handtas die ik draag is van Longchamp, en het is het Roseau model. Deze tas vind ik zalig omdat hij supergroot is, dus er kan megaveel in, en de binnenkant is rood waardoor hij een beetje meer fancy is!

Mijn zonnebril is nog steeds dezelfde roze bril met roze spiegelglazen van BrilOpJeHoofd. Ik blijf hem dragen, want hij is echt altijd gepast. Het is mijn favoriete bril van het moment.

Het armbandje om mijn pols is opnieuw van Mya Bay, en ik vind het zo elegant staan. Ik heb er ook een zilver met streepjes in plaats van driehoekjes, en ik vind ze allebei prachtig. Ze zijn licht, verstelbaar en zien er cute uit.

Broek: ComeGetFashion // Trui: Tom Tailor // fabprom dress // Handtas: Longchamp // Zonnebril: BrilOpJeHoofd // Armbandje: Mya Bay
Wat vind jij van deze rode broek?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.