Hairfinity: Prachtig Haar, Vanbinnen & Vanbuiten

Mooi haar kan je zoveel zelfvertrouwen geven, maar je haar gezond en glanzend krijgen is niet altijd zo gemakkelijk. Er zijn veel fijne producten op de markt, maar om het effect écht te zien moet je je haar langs buiten voeden, door fijne shampoo, conditioner en verzorgingsproducten te gebruiken, maar ook langs binnen. Dat kan je doen door te letten op je voeding, veel water te drinken en te bewegen, maar om je haar een boost te geven bestaan er speciale voedingssupplementen waarmee je je haar langs binnen kan voeden. Hairfinity gelooft dat je die twee principes moet toepassen voor prachtig haar, en ik heb de producten getest. Lees snel verder!

Tymeka Lawrence richtte in 2006 Brock Beauty op, met als eerste product de Hairfinity Hair Vitamins. Omdat iedereen zo enthousiast was over de supplementen, was de vraag hoog naar meer producten, en zo werden de verzorgingsproducten ontwikkeld. Ondertussen heeft Hairfinity een uitgebreid assortiment aan vitaminen en verzorging. Ik probeer vandaag de Gentle Cleanse Shampoo uit, de Balanced Moisture Conditioner, de Hair Vitamins en de Detox & De-Stress booster.

silk base wigs

BrockBeauty Hairfinity Gentle Cleanse Shampoo

De Gentle Cleanse Shampoo doet wat zijn naam zegt: hij reinigt je haar op een zachte manier. De shampoo bevat geen sulfaten, en ontstript je haar daarom niet van de oliën die het nodig heeft. Daardoor hydrateert hij je haar, beschermt je haar tegen droogheid en verhoogt haar glans. Qua ingrediënten zit hij ook helemaal goed: verschillende vitamines, aloë vera, collageenhydrosalaat en biotine zijn maar een paar voedingsbommetjes waarmee de shampoo verrijkt is.

Ik heb mijn haar een paar weken met de Gentle Cleanse Shampoo gewassen, en ik ben er zeker over te spreken. Na gebruik voelt mijn haar gereinigd, maar niet trekkerig aan. Mijn haar is ontvet, maar mijn hoofdhuid voelt niet droog aan. Ik vind hem heel fijn.

Systèmes de remplacement des

BrockBeauty Hairfinity Balanced Moisture Conditioner

De Balanced Moisture Conditioner brengt je haar weer in balans door de zachte oliën en de verzorgende ingrediënten. De conditioner ontwart het haar, en vult het tot het optimale vochtgehalte.

Zelf vind ik het enorm fijn om mijn haar-was-sessie te starten met een laagje conditioner op mijn punten en lengtes aan te brengen. Ik laat hem een paar minuten intrekken en dan was ik mijn haar met de shampoo. Na het wassen breng ik opnieuw de conditioner aan en ik kom uit de douche met het zachtste haar ter wereld.

BrockBeauty Hairfinity Hair Vitamins Food Supplement

Vanmorgen was het zover: ik nam mijn laatste dosis van de Hairfinity Hair Vitamins. Op dit moment is mijn dieet helemaal niet wat het moet zijn, en daar moest mijn haar ook aan inboeten. De Hair Vitamins zijn voedingssupplementen geformuleerd met een unieke mix van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Ze zorgen ervoor dat je haar voller en langer kan worden, door het van binnenuit te versterken.

Ik heb het geluk dat ik van mijn papa dik en sterk haar heb geërfd, maar ik weet dat als ik het niet goed verzorg, het gaat breken. Nu ik ongeveer een maand de Hair Vitamins heb genomen voelt mijn haar weer sterker aan, mijn paardestaart is ontzettend vol en mijn haar valt amper uit. Het resultaat van deze voedingssupplementen is moeilijk meetbaar, maar naar mijn gevoel hebben deze capsules veel goed gedaan voor mijn haar.

Les systèmes de remplacement des cheveux les plus naturels

BrockBeauty Hairfinity Detox & De-Stress Antioxidant Booster

Om mijn haarverzorging helemaal compleet te maken vulde ik mijn Hair Vitamins aan met de Detox & De-Stress Antioxidant Booster. Deze booster is een supercharged voedingssupplement dat de natuurlijke stressreductie mechanismen van de hoofdhuid ondersteunt met de antioxidant kracht van curcumine, zink en druivenpit extract. Het resultaat is een gekalmeerd en beschermde hoofdhuid voor haar dat kan groeien zonder stress.

Conclusie

Het is moeilijk te zeggen welk van deze producten het hem heeft gedaan, maar mijn haar had een boost nodig, en heeft hem gekregen. Mijn haar is sterk, vol en glanzend. Misschien is het zelfs een beetje gegroeid! Ik vind elk product fijn: de shampoo reinigt mijn haar op een zachte manier, de conditioner voedt mijn haar zonder het te zwaar te maken, en de supplementen zorgen ervoor dat mijn haar krachtiger is dan ooit. Ja, hoor: de Hairfinity producten zijn goedgekeurd!

De producten van Hairfinity shop je op JohnBeerens.com.

Verzorg jij je haar van binnenuit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.