Even Detoxen Met Mylène

Ik heb weer een fantastisch weekend achter de rug. Het was al een hele tijd geleden sinds ik laatst tijd voor mezelf heb genomen en heb genoten van het leven! Om na een stevig weekendje weer even tot mezelf te komen had ik nood aan een detox-moment. Gelukkig was de Mylène Detox lijn daar, en kon ik mijn huid verwennen met een paar producten die haar weer in balans zouden brengen. Vandaag vertel ik je alles over de Detox lijn van Mylène. 

Het moderne leven heeft veel effect op onze huid. Er zijn heel wat invloeden van buitenaf die onze huid vervuilen, waarvan de gevolgen vroeger nog niet bekend waren. Door luchtvervuiling ervaart je huid namelijk heel wat beschadiging, denk maar aan pigmentvlekken, een vale teint, rimpels, irritatie en zelfs allergieën; en daar wou Mylène wat tegen doen.

Om de schadelijke invloeden van buitenaf tegen te gaan, vertelt Mylène dat de huid antioxidanten nodig heeft. Met die kennis gingen ze aan de slag, en ontwikkelde Mylène een lijn van producten boordevol antioxidanten én met een antipollutie-complex. De producten gaan je huid beschermen en verzorgen. De lijn bevat uit vier producten, een micellair water om te reinigen, een serum om intensief te voeden, een gezichtscrème om te beschermen en een scrub.

Tegenwoordig gebruik ik weer wat vaker micellair water. Het werkt zo gemakkelijk en snel, en het haalt gemakkelijk alle makeup en vuil weg van mijn huid. Het Detox Micellar Water van Mylène bevat groene thee-extract dat een antioxidantenwerking heeft, en je huid in alle zachtheid grondig reinigt.

Ik heb hem zelf een aantal keer gebruikt en ik vind hem helemaal top: hij reinigt mijn huid inderdaad zonder moeite, mijn huid voelt nadien erg zacht en niet trekkerig aan, en zelfs mijn mascara haalt hij gemakkelijk weg.

Eén keer per week mag je ook de Detox Face Scrub gebruiken, om je huid extra diep te reinigen en dode huidcellen weg te halen. De scrub bevat organische scrubdeeltjes die op een zachte manier exfoliëren.

Het is al een hele tijd geleden sinds ik laatst scrubde met een mechanische scrub, en ik was om eerlijk te zijn ook een beetje vergeten hoe fijn dat is! Na mijn scrubsessie voelde mijn huid heerlijk zacht aan, en zag ze er stralend uit.

Om je huid een boost te geven, breng je voor je dagcrème het Detox Nutri Serum aan. Dit serum bevat vitaminenn en een uniek caroteen-complex dat de huid beschermt tegen UV-stralen.

Serums vind ik altijd heerlijk: de consistentie is vaak vrij licht, ze trekken snel in en ze maken veel verschil op mijn huid. Ook dit serum van Mylène is zo’n fijn product, en ik merk dat mijn huid er echt baat bij heeft als ik het serum toevoeg aan mijn routine.

Ik eindig mijn detoxroutine met de Detox Facial Cream, een fijne crème die een beschermende film legt over de huid en zo een barrière vormt tegen pollutie. Vuildeeltjes kunnen je huid niet meer bereiken, en dat is hoe deze crème zo efficiënt kan zijn.

Hij brengt gemakkelijk aan, trekt snel in en maakt mijn huid niet echt heel vet. De crème voedt mijn huid, en mijn huid voelt beschermd aan.

Conclusie

Ik ben erg positief over de Mylène Detox lijn, ik vind alle vier de producten erg fijn en gebruik ze zeker verder. Over het feit dat luchtvervuiling een effect heeft op je huid wordt maar al te vaak zo licht gedaan, dus ik ben blij dat Mylène besloot om onze huidjes te beschermen. Mijn favoriete product uit de lijn is het micellair water: het werkt snel, gemakkelijk én efficiënt. Helemaal top!

Bescherm jij je huid tegen invloeden van buitenaf?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.