2 x Shampoo en Conditioner van OGX

Om de twee dagen was ik mijn haar, en dat is echt wel nodig. Het wordt snel vet en begint te knopen van hier tot ginder! Omdat ik het best wel regelmatig moet wassen, vind ik het zelf heel belangrijk dat ik een goede shampoo gebruik die mijn haar goed verzorgt. Onlangs was ik zo enthousiast over de OGX O2 shampoo, en daarom wou ik meteen ook de andere shampoos van OGX uitproberen. En dat deed ik! Vandaag vertel ik je alles over de Pink Sugar Plum en de Argan Oil of Morocco producten. Lees snel verder!

OGX Renewing + Argan Oil of Morocco

Ik begin met de producten die arganolie bevatten. Argan olie is écht zalig om je haar mee te verzorgen, want het voedt het haar diep en intens en zorgt voor een prachtige glans. Ik probeer altijd om een voedende shampoo af te wisselen met een shampoo voor volume. Dat geeft bij mij meestal het fijnste resultaat.

De OGX Renewing + Argan Oil of Morocco producten zijn een voorbeeld van heerlijk voedende shampoos. Door de argan olie wordt mijn haar diep gevoed, en zeker als ik de conditioner gebruik en even laat intrekken is mijn haar na de douche ontzettend zacht en glad, maar mijn haar wordt niet zwaar. Dat vind ik een groot pluspunt, want omdat mijn haar vrij dik en lang is, valt het snel plat als ik het té hard verzorg. Deze produten geven mij de perfecte balans tussen verzorging en volume. Héérlijk!

De shampoo en conditioner van de OGX Renewing + Argan Oil of Morocco lijn bevatten in de eerste plaats argan olie, wat énorm veel vitamine E in je haar brengt. Bovendien is arganolie een ideale bron van antioxidanten, en daardoor wordt je haar gevoed én beschermd tegen hitte en invloeden van buitenaf.

OGX Dreamy Hydration + Pink Sugar Plum

Er is ook een héérlijke limited edition lijn voor de feestdagen, en die is prachtig roze. Roze producten spreken mij om een of andere reden altijd heel erg aan, ik weet dat het heel girly is van mij. De Dreamy Hydration + Pink Sugar Plum shampoo en conditioner belooft je haar te hydrateren en te voeden, en een héérlijke geur achter te laten.

Net als alle andere producten van OGX, bevatten deze geen sulfaten!

Mijn mening: de geur is HEMELS. Echt alleen al voor de geur zou ik hem élke dag willen gebruiken. Ik hou zo van geuren met plum, ik hou van de rijke geur. Verder vind ik ook de werking heel aangenaam voor mijn haar. Zoals alle producten van OGX bevatten deze geen sulfaten, en dat vind ik zo fijn aan het merk. Sulfaten zorgen vooral voor het schuimende effect in shampoos, maar ze zijn eigenlijk helemaal niet zo goed voor je haar een hoofdhuid. Daarom gebruikt OGX het sodiumzout van kokosnootolie als reinigend bestanddeel, véél fijner!

Conclusie

De twee lijnen van OGX die ik vandaag probeerde hebben me niet teleurgesteld. Over het algemeen vind ik de producten van OGX fijn, want ze bevatten geen sulfaten – en dat is zòveel fijner voor je haar. De Renewing + Argan Oil of Morocco is ontzettend verzorgend en voedt mijn haar intens, maar verzwaart het niet. De Dreamy Hydration + Pink Sugar Plum producten hebben de héérlijkste geur ooit, ik wil dat mijn haar élke dag naar deze shampoo en conditioner ruikt. Qua werking vind ik hem ook heel fijn, hij hydrateert mijn haar goed en ontwart het bovendien.

Wat vind jij van de producten van OGX?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.