Outfit: Ton Sur Ton

Beige is echt een kleur die ik fantastisch vind om te dragen. Toch heb ik niet heel veel beige kledingstukken in mijn kast hangen, dus daar besloot ik verandering in te brengen. Ik bestelde voor de eerste keer een Zalon box, en daarin zat deze fantastische outfit. Vandaag is mijn outfit in eerste instantie heerlijk herfstproof, maar ook erg stijlvol omdat het een ton sur ton outfit is. Lees snel verder! 

Als je niet weet wat Zalon is, vrees niet: zondag vertel ik je er alles over. Om het kort samen te vatten: Zalon is een initiatief van Zalando waar je jezelf kan laten stylen. Ik werk sinds een tijdje als stylist bij Zalon, maar ik wou toch ook zelf eens gestyled worden. Als je je door mij wilt laten stylen kan je hier een box bestellen, en met de code RFFA4BJS krijg je 10% op de volledige inhoud. 

De trui die ik draag is van Tom Tailor en hij is heerlijk zacht en warm. Hij is best lang en valt een beetje wijd, maar dat vind ik net perfect voor een herfstdag. Deze herfst ben ik echt veel cosy herfsttruien aan het toevoegen aan mijn garderobe, want ik vind ze zalig om te dragen.

Ik ben hélemaal fan van de broek, die van Miss Selfridge is en écht de perfecte fit heeft. Ik hou van de plooien aan de bovenkant van de broek, de strik op de taille en de steekzakken. De taille is vrij hoog, en dat vind ik fijn, want dan kan ik mijn top en trui in de broek stoppen. Fantastisch!

Ook de tas zat in de box, en die is van Pinko. Ik vind hem echt heel cool, de kleur trekt mij zo hard aan en hij voelt zo fijn op mijn schouder. Hij is niet heel goedkoop, maar wel echt prachtig, en ik was zo enthousiast toen de stylist hem aan me voorstelde.

Ik vond mijn outfit perfect hoe hij was, dus ik wou hem afwerken met de meest basic schoenen die ik heb. Daarom koos ik dus voor mijn witte Allstars, ik vind dat die overal perfect bij passen. Ik heb ze een hele tijd niet gedragen, maar ik heb ze weer uit de kast gehaald en ben weer helemaal verliefd.

Mijn sokken zijn van Falke, en dit is echt het zachtste paar dat ik ooit heb gehad. Het is een feest om ze te dragen. En check ook de prachtige armbanden om mijn pols! Ze zijn van Silis, en ik vind ze elk apart ontzettend mooi, maar samen zijn ze nog het allerleukst! Welke vind jij het mooiste?

Trui: Tom Tailor // Broek: Miss Selfridge // Tas: Pinko // Schoenen: Converse // Sokken: Falke // Armbanden: Silis
Draag jij soms een ton sur ton outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.