De Coolste Halloween Tutorials!

Halloween is in zicht, en daarom wil ik graag voorbereid zijn! Ik postte zondag al mijn super simpele vampierenlook, maar er is zo veel meer om uit te proberen. Met plezier deel ik daarom de leukste halloween looks die ik tegen kwam de laatste tijd. Er zit vanalles bij: gemakkelijke looks, een moeilijkere look, iets engs en iets cools. Lees snel verder als je wil zien welke halloween tutorials ik laatst tegenkwam! 

Om meteen even all out te gaan, deze Giant Mouth Monster tutorial. Deze is voor de echte gorelovers onder ons, die dit jaar de allercoolste en engste halloweenlook willen hebben. Laat je creatieve kant helemaal losgaan, en je steelt ongetwijfeld de show!

Nikkie heeft altijd zulke coole ideeën, en deze halloween look waarmee je je inner demon kan loslaten vind ik echt heel cool gedaan.

Yes! Ook Manou creëerde een halloweenlook, en wat voor een: de Dying Demon ziet er realistisch en creepy uit. Deze look is ideaal om te dragen met halloween!

Deze vind ik echt een beetje creepy en vies, maar het is zo cool gedaan en eigenlijk ook zo simpel. Met slechts een paar stappen zal je iedereen de stuipen op het lijf jagen.

Deze look vind ik niet alleen heel goed gevonden, maar hij is ook ideaal voor de creatievelingen onder ons. Een kleurrijk doodshoofd is perfect als je een wat minder enge look wilt maken, en met kleur wil spelen.

Ik deel ook graag nog even mijn eigen halloween look van dit jaar, die tegenover de looks hierboven misschien wat simpel is, maar gewoon wel een stuk draagbaarder (en gemakkelijk, haha). Ik zou heel graag wat beter worden in SFX makeup, maar alles op z’n tijd, denk ik dan.

Vorig jaar werkte ik samen met Sigourney voor een halloweenlook. Zij is veel beter in dit soort dingen dan ik, en het resultaat was echt afschrikwekkend! Sigourney startte trouwens ook met een YouTube kanaal, dat je hier kan terugvinden!

Verkleed jij je dit jaar met Halloween?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.