Let’s Spice Things Up Met The Body Shop Vanilla Pumpkin!

Vanmorgen deelde ik al de allercoolste halloween looks die ik tegenkwam, en om helemaal in de herfst- en halloweensfeer te blijven ook in dit artikel een paar items die volledig herfst- en halloweenproof zijn. The Body Shop bracht namelijk een limited edition uit, speciaal voor halloween! De Vanilla Pumpkin lijn klinkt heerlijk, dus ik moést ze gewoon laten zien. Lees snel verder om de Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin te ontdekken! 

Trick or treat your skin! Halloween wordt in België en Nederland steeds populairder, en eigenlijk vind ik dat best leuk. Ik hou wel van de creepy sfeer, en de herfst maakt alles zoveel gezelliger. The Body Shop dacht er duidelijk hetzelfde over, want ze brachten een lijn uit speciaal voor halloween. De Vanilla Pumpkin lijn is geïnspireerd op vers gebakken lekkernijen, en bevat een geweldige mix van herfstige aroma’s.

Ik word altijd zo happy van de Body Butters van The Body Shop, ze zien er altijd kei schattig uit, en de geuren zijn heerlijk. Deze Vanilla Pumpkin Body Butter is prachtig versierd met een pompoen, en straalt ook echt die herfstsfeer uit. Dit is wat The Body Shop zelf zegt over de body butter:

Deze traktatie van het seizoen geeft je een zijdezachte, gevoede en heerlijk ruikende huid tot wel 24 uur lang. Pas op dat de vampiers je niet bijten!

En ik begrijp hélemaal waarom ze dat zeggen. De geur zorgt voor een heerlijk verwenmoment, zeker voor de pumpkin-lovers onder ons. Vroeger vond ik pompoen helemaal niks, maar tegenwoordig begrijp ik de liefde voor pompoenen wel helemaal!

Mijn handen zijn altijd zo droog, ik begrijp niet waarom, maar ik moet ze gewoon echt goed insmeren. Nu is dat eigenlijk helemaal niet zo erg, want veel mensen vergeten hun handen te verzorgen, en er wordt vaak gezegd dat je aan iemands handen kan zien hoe oud die persoon effectief is. Omdat ik mijn handen zo goed verzorg, ga ik huidveroudering tegen, dus ik smeer lustig verder!

Daarom is een fijne handcrème altijd welkom, en dit is wat The Body Shop zegt over hun Vanilla Pumpkin Hand Cream:

Gun jouw tover-vingers de ultieme zachtheid met onze lichte en heerlijk ruikende special edition handcrème.

Haha, mijn tover-vingers zijn zeker tevreden met deze handcrème! De geur is heerlijk – ik kreeg er al veel complimenten over – en de crème voedt mijn handen maar trekt wel snel in. Bovendien vind ik het superfijn dat hij zo klein is, en daarom gemakkelijk in mijn tas past!

Conclusie

Ben jij – net als ik – ook iemand met een sterke voorliefde voor herfst, pompoenen en alles wat met halloween te maken heeft? Dan is de Vanilla Pumpkin lijn van The Body Shop zeker iets voor jou. De Body Butter voedt mijn huid intens en laat de heerlijkste pompoengeur achter, en de handcrème zit vanaf nu standaard in mijn handtas. De producten uit de Vanilla Pumpkin lijn zijn nu verkrijgbaar bij The Body Shop!

Ben jij een herfst-lover?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.