Smashbox Be Legendary Liquid Metal

Metallic lippen zijn zo hip tegenwoordig, maar ik heb er zelf nog mijn twijfels bij. Aan de ene kant denk ik: hell yeah! Maar aan de andere kant doet het idee mij te hard terugdenken aan tien jaar geleden, toen frosted lippen zo in waren. Omdat er nu een hele tijd voornamelijk matte lippen voorbij kwamen, was ik toch een beetje benieuwd naar de metallic liptrend, dus probeerde ik er een paar uit. Vandaag toon ik je de Smashbox Be Legendary Liquid Metal kleurtjes, lees snel verder als je het resultaat wilt zien! 

Metallic lippen, het is een aparte trend. Ik zag ze al vaker voorbij komen de laatste tijd op instagram, en telkens denk ik: wauw. Toch was ik niet meteen overtuigd, voornamelijk omdat ik wéét dat het een van die trends is die niet bij alle soorten lippen past. Ik heb zelf zeker geen volle lippen, en dan kan het er al eens wat messy gaan uitzien, maar ik geef het wél graag een kans.

Dit zijn ze dan, de drie tinten uit de Smashbox Be Legendary Liquid Metal collectie. In totaal bevat de lijn zo’n 9 tinten, die erg uiteenlopend zijn; dat kan je hierboven alvast niet ontkennen! Ik kreeg drie kleurtjes opgestuurd. Van links naar rechts zie je Crimson Chrome, een rode tint, Iced Out is een koele, blauwe kleur en Petal Metal, een metallic roségoud. Ik vind de kleuren er alledrie heel veelbelovend uitzien, maar ik heb toch een lichte voorkeur voor Crimson Chrome, want rode lippen, daar kan ik geen genoeg van krijgen.

De applicators van de Smashbox Be Legendary Liquid Metals zien er een klein beetje speciaal uit: het zijn typische lipgloss applicators, maar ze hebben langs een kant een ronding, waardoor ik denk dat ze gemakkelijker aanbrengen.

Op de foto hierboven heb ik de drie tinten geswatcht. Van links naar rechts zie je Crimson Crime, Iced Out en Petal Metal.

Wauw, wat een pigment, en wat een dekking! Ik ben echt onder de indruk van deze swatches, wat een intens en mooi resultaat. Crimson Crime is perfect dekkend, heeft een egale structuur en heeft een dieprode kleur. Iced Out is een prachtige koele tint, en ook deze heeft een indrukwekkende finish. Ik vind dat bij de eerste twee kleuren de metallic finish niet héél goed zichtbaar zijn, ze lijken enkel een intense glans te hebben. Bij Petal Metal is die metallic gloed wel heel goed te zien, het is echt een prachtige roségouden kleur.

Tijd om ze op mijn lippen te testen!

Ik begin met de rode tint, en die is zeker niet mis! Crimson Chrome is een dieprode tint, die door de metallic finish in de eerste plaats de meest prachtige glans lijkt te krijgen. Ik ben echt heel erg onder de indruk door de dekking, wat een prachtig egaal resultaat.

De kleur is een wat donkerder rood, dit is een tint die ik zelf héél graag draag. De metallic finish vind ik prachtig bij Crimson Chrome, ook met mijn wat minder volle lippen ziet het resultaat er heel mooi uit.

Iced Out is een wat minder draagbare kleur, maar je kent mij: dat vind ik net de leukste om te proberen! Ik vind dat bij Iced Out de metallic finish ook wat minder opvalt, en het eerder een glazed effect geeft.

Blauwe lippen, het kan echt heel mooi zijn. Ik vind het echt fantastisch om iets speciaals uit te proberen, en deze Iced Out is echt zo’n speciale kleur.

Ik eindig met deze rosé gouden lippen. Petal Metal is ook een erg speciaal kleurtje, maar net door de opvallende metallic finish. De glans is intens, en dat maakt Petal Metal zo mooi. Bovendien dekt de gloss echt perfect, en dat vind ik best indrukwekkend.

Hoe mooi Petal Metal er uit ziet op mijn lippen, toch blijft het een moeilijkere kleur voor mij om te dragen. De tint is net wat te licht, en staat daarom niet zo mooi bij mijn huidskleur. Zo jammer, want het is zo’n speciale kleur, en rosé goud vind ik zo mooi.

Conclusie

Ik had m’n twijfels bij de Smashbox Be Legendary Liquid Metals, vooral omdat de metallic finish me een beetje afschrikte, maar dat was onterecht. Crimson Chrome is een prachtige, donkerrode lipkleur met een intense glans. Iced Out is voor de durvers onder ons, die graag een blauwe lipkleur willen die opvalt. Petal Metal, ten slotte, is een prachtige kleur, maar let op: vooral voor de wat lichtere types geschikt.

Wat vind jij van de metallic liptrend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.