Outfit: Falling For Fall

Vandaag val ik voor de herfst, want dit jaar kan ik echt genieten van de vallende blaadjes, het wisselvallige weer, de pompoengeuren overal, warme drankjes en gezelligheid. Mijn outfit vandaag is dan ook een ode aan de herfst, want ik draag mijn nieuwste schoenen van Pantanetti en een gebreide trui. Als jij ook zo benieuwd bent naar mijn ideale herfstouftit, lees dan snel verder!

Ja, met deze outfit ben ik zeker klaar voor de herfst!

Mijn mantel is van Marc O’Polo, en ik ben er helemaal verliefd op. Ik wou al héél lang een beige, wollen mantel, maar ik vond het perfecte exemplaar maar niet. Uiteindelijk is mijn zoektocht geëindigd toen ik deze van Marc O’Polo vond, want ik was meteen verliefd.

Ik koos voor een lekker warme, gebreide trui van Boohoo. Ik vind hem hélemaal perfect: de kleur is supermooi, hij is best warm, én hij valt ook gewoon super flatterend. Bovendien was hij helemaal niet duur, want ik kon hem aan halve prijs scoren. Trots!

Eindelijk kon ik nog eens mijn jeans van 7 For All Mankind aantrekken, want die is echt zo mooi! Ik kreeg hem een hele tijd geleden bij mijn bezoek aan Maasmechelen Village, en het is ongetwijfeld een van mijn favoriete jeansbroeken. Hij is een klein beetje cropped, maar door mijn korte beentjes valt dat niet zo op – je ziet bijna niets van mijn enkels. Ik draag echt heel graag lichte jeans, en door de subtiele scheurtjes is hij wat stoerder.

Ik draag nog eens een hoedje, want dat kan een outfit toch echt afmaken. Het mijne is van Ivyrevel, en het is superleuk. Het hoedje is ondertussen uitverkocht, maar ik vond wel een look-alike, die ik hieronder in de lijst heb gelinkt. Dit soort hoedjes is echt superhip, en ik vind ze echt leuk staan. Ik moest er héél even aan wennen, maar nu ben ik helemaal in love!

Mijn prachtige schoenen, ten slotte, zijn van Pantanetti, en ze zijn heel speciaal! Voor zijn vijftigste verjaardag creëerde modeketen Monar een samenwerking met zijn 50 favoriete merken. Deze schoenen van Pantanetti zijn één van die samenwerkingen. Er zijn van elke collab maar 8 tot 12 stuks verkrijgbaar, dus het zijn echt unieke stukken. Deze week werd de samenwerking tussen Monar en Pantanetti – waarvan ik dus de ambassadeur ben – bekendgemaakt. Ik ben zo trots dat ik deze prachtige laarsjes mag promoten! Als jij ze ook wil hebben, haast je dan snel naar een Monar winkel, want ze zijn héél snel weg! Bekijk hier ook de andere samenwerkingen, ze zijn prachtig!

Mantel: Marc O’Polo // Trui: Boohoo // Jeans: 7FAM // Hoedje: Ivyrevel // Schoenen: Pantanetti via Monar
Wat is jouw beste herfst outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

18 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.