Perfecte Vampire Lips: L’Oréal Paris Lip Paint Lacquer

Omdat het morgen alweer Halloween is – en dat is toch wel een van de meest favoriete feestdagen onder de makeup artists – dacht ik dat het wel gepast zou zijn om nog snel even een een paar leuke lipkleuren te bespreken die ideaal zijn voor een vampire look! De Lip Paint Lacquers van L’Oréal zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maar ik kreeg onlangs twee erg vampy tinten opgestuurd. Lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent naar de L’Oréal Paris Lip Paint Lacquers! 

Dit zijn de twee tinten die ik opgestuurd kreeg. Je ziet al meteen dat het ideale vampierenkleuren zijn, en stiekem draag ik dit soort donkerdere kleuren wel graag – zelfs als ik me niet verkleed heb. Hierboven zie je links 111 – Purple Panic en rechts 110 – Dracula Blood. Zo eng!

De L’Oréal Paris Lip Paint Lacquers zitten in een schattige tube, waarvan de kleur ook de kleur van het product is. Ze hebben een fijne lipglossapplicator, en zijn erg budgetproof. Bij de drogist zijn ze nog geen tien euro!

  • L’Oréal Paris Lip Paint Lacquer, €9,99 bij de drogist of online

Purple Panic

Paniek! Want deze paarse lipkleur is niet alleen erg koel, maar ook supersterk gepigmenteerd. Check de swatch: verrukkelijk, toch?

Paarse lippen kunnen echt heel cool zijn, maar je moet er wel mee weg komen! Purple Panic is een erg koele tint, en normaal ben ik daar niet zo voor. Toch vind ik dat hij iets heeft.

Purple Panic maakt mijn look zeker edgy. Voor een echt vampiereffect is hij voor mij nét niet donker genoeg, maar het idee is er wel.

Dracula Blood

Deze Dracula Blood is niet meteen een heel bloederig kleurtje, maar hij doet me eerder denken aan bessen. Op de swatchfoto zie je al hoe fijn hij dekt en wat een sterk pigment hij heeft.

Dracula Blood is een stuk draagbaarder dan Purple Panic, doordat hij wat meer naar het bruinrood neigt. Bovendien is hij veel donkerder op mijn lippen, waardoor ik bij deze wél het vampierengevoel goed krijg.

Dracula Blood vind ik zeker geslaagd. Ik hou wel van donkere kleuren op mijn lippen, zeker tijdens de herfst. Deze donkerpaarse tint heeft iets bruins in zich, waardoor hij wat meer draagbaar wordt. Zeker niet lelijk!

Conclusie

Als je nog op zoek bent naar een spannend kleurtje om je vampierenlook af te maken, zijn deze twee L’Oréal Paris Lip Paint Lacquers misschien iets voor jou! Ik vind zelf Purple Panic supermooi, maar net niet donker genoeg om er gothic uit te zien. Dracula Blood vind ik dan weer wél een perfecte vampierenkleur, en ook nog eens een supermooie. Beide L’Oréal Paris Lip Paint Lacquers dekken prachtig, en hebben een intens pigment. Ze zijn wel lichtjes kleverig, ik denk dat je een lipgloss lover moet zijn om ze volledig naar waarde te kunnen schatten.

Draag jij graag dit soort tinten op je lippen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.