Bvlgari Goldea The Roman Night

Een parfum heeft altijd een grote invloed op je humeur, en ik voel me altijd een stuk aantrekkelijker als ik een lekker geurtje op heb. Toen ik onlangs Bvlgari Goldea The Roman Night ontdekte wist ik het meteen: dit is echt iets voor mij. Met Bella Hadid als gezicht voor de campagne kan het haast niet misgaan, maar het was pas toen ik de geur rook dat ik helemaal verliefd werd. En vandaag deel ik die liefde graag met jullie. Lees snel verder als je benieuwd bent naar Bvlgari Goldea The Roman Night. 

Bvlgari Goldea The Roman Night is geïnspireerd op nachten in Rome, en helemaal gewijd aan de Romeinse godin van de nacht, Nyx. De kleuren die centraal staan bij het parfum zijn goud en zwart, en daardoor krijgt dit luxueuze parfum een nog luxueuzere uitstraling.

Het flesje is een kunstwerkje om U tegen te zeggen, want het ziet er echt prachtig uit. Er is duidelijk veel werk gestoken in het ontwerp, want zowel de vormgeving als de kleuren en de print stralen een Romeinse nacht uit. Zelfs zonder het parfum te ruiken begrijp je het idee achter Goldea The Roman Night al!

Topnoten

 • Moerbij
 • Bergamot
 • Zwarte Peper

Hartnoten

 • Nachtjasmijn
 • Rozen
 • Tuberoos
 • Pioenroos

Basisnoten

 • Vetiver
 • Patchouli
 • Zwarte muskus
 • Mos

Ik vind het altijd heel leuk om mijn parfum te layeren, door de matchende body lotion onder het parfum te dragen. Op die manier blijft de geur langer hangen, en zorg je ervoor dat hij nog beter ruikbaar is. De Scintillating Body Lotion Goldea The Roman Night is een heerlijk zachte body lotion die een hele fijne shimmer bevat. Ik gebruik hem op mijn armen en benen, en vooral op de plekken waar ik ook mijn parfum zou spuiten, en dat is heerlijk!

Conclusie

Ik hou van muskusgeuren, en deze Bvlgari Goldea The Roman Night is echt een topper. Alles is echt perfect afgewerkt: de vormgeving van het flesje, de campagne, de kleuren, het printje en uiteraard de rijke, luxueuze geur. Ik wil de hele dag naar dit hemelse parfum ruiken, dus ik begin met een laagje van de body lotion, en dan spray ik een beetje van het parfum op mijn polsen, zodat ook iedereen rond mij kan genieten van Bvlgari Goldea The Roman Night. Voor mij is dit de meest perfecte avondgeur, en daarom is hij ook mijn favoriete geur als ik ’s avonds nog iets ga doen!

Bestel Bvlgari Goldea The Roman Night hier. 

Wat is jouw favoriete avondgeur?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.