Favorieten Oktober 2017

Het einde van het jaar is al in zicht, en dat vind ik zalig: ik heb al een heel aantal kerstcollecties binnengekregen van merken en daardoor ben ik volledig in de kerstsfeer aan het raken. Voor mij kan het niet snel genoeg december worden! De voorlaatste maand van het jaar is alweer begonnen, dus met vreugde in mijn hart blik ik even terug op oktober, en vooral op de prachtige producten die die maand mij heeft gebracht. Vandaag toon ik je mijn vijf favoriete producten van de maand oktober. Lees snel verder!

Ik hou echt van producten die mijn hart meteen stelen. De laatste tijd ben ik vooral into skincare, omdat ik het belangrijk vind om een mooie huid te hebben. Als je huid in goede conditie is, ziet makeup er noodzakelijkerwijs ook veel mooier uit, dus begin met een goede basis!

Dit zijn mijn vijf favorieten van de maand oktober (klik op het item voor de uitgebreide review):

  1. Dermacol Make-Up Cover;
  2. Uncover Skincare Vitamin A serum*;
  3. Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss*;
  4. Glamglow Glowstarter*;
  5. L’Oréal Paris Mink Lash Paradise Extatic Mascara.

Een * achter een product betekent dat ik het product heb gekregen ter review.

Dermacol Make-up Cover

Ik had al zoveel gehoord over deze concealer/foundation, dat ik gewoon vond dat ik hem moést testen. Ik bestelde hem zelf en moest best wel lang wachten, vond ik: ik was ontzettend benieuwd naar deze foundation en hij heeft mij zeker niet teleurgesteld. De dekking is ontzettend hoog, en hij geeft geen cakey effect. Lees zeker mijn review, want: wow!

  • Dermacol Make-Up Cover, €15,95

Uncover Skincare Vitamin A

Skincare is voor mij heel belangrijk, want als ik mijn huid niet goed verzorg, krijg ik last van puistjes, droge plekjes, en dat wil ik echt niet! Het Uncover Skincare Vitamin A serum is een echt wondermiddeltje: hij helpt tegen fijne lijntjes en rimpels, maar ook tegen puistjes, ozuiverheden en mee-eters. Ik heb hem nét opgemaakt, en het deed pijn in mijn hart. Mijn huid is zo egaal als ik haar elke dag insmeer met dit serum. Ik moét hem gewoon opnieuw bestellen!

  • Uncover Skincare Vitamin A, €49,95

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss

Ik vind het zalig om mijn huid een prachtige, en intense glow te geven. Als ik in de spiegel kijk, kan ik er zo van genieten om mijn highlighter on fleek te zien. Dit palette van Cleopatra’s Kiss is perfect voor mij, omdat ik eerst de crème highlighter kan gebruiken en dan kan afwerken met de poederhighlighter voor de meest prachtige intense glow. Hij is zooooo mooi!

Glamglow Glowstarter

Nu we het toch over glow hebben, haal ik graag ook even de Glamglow Glowstarter even aan. Wat als je je huid kon hydrateren, voeden én de meest prachtige glow ooit zou kunnen geven in één beweging? Dat kan dus effectief met de Glamglow Glowstarter. Als mijn huid er dof uitziet, haal ik deze boven, en wauw: ik lijk wel van binnenuit te stralen. Ik vind het ook fijn om deze crème op mijn jukbeenderen wat extra aan te brengen als highlighter.

L’Oréal Lash Paradise Extatic

Ik sluit af met deze mascara waar ik nog niets over heb geschreven. Ik moest even wachten om de mascara te gebruiken totdat mijn wimper extensions weg waren, en ik kon niet wachten om deze uit te proberen! Hij is erg veelbesproken op het internet, en ik begrijp waarom! Hij geeft mijn wimpers volume, lengte en separeert ze erg mooi. Hou zeker Silkeblogs in de gaten, want binnenkort lees je de uitgebreide review over deze L’Oréal Lash Paradise Extatic.

  • L’Oréal Lash Paradise Extatic, €13,99
Welke producten heb jij (her)ontdekt in oktober?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.