Outfit: Shirt & Boots

Onlangs bestelde ik de meest prachtige laarzen, en ik ben er helemaal op verliefd. Overknees zijn superhip, maar ook de ideale manier om jurkjes en rokjes te blijven dragen wanneer het wat kouder wordt. En dat deed ik: ik combineerde mijn nieuwe jurkje met mijn prachtige overknees. Vandaag deel ik graag een van mijn favoriete outfits van de laatste tijd met je, dus als jij ook zo benieuwd bent naar hoe ik mijn taupe overknees combineerde, lees dan snel verder. 

Mijn laarzen zijn prachtig, ik kan er echt niet genoeg van krijgen. Ze zijn van Steve Madden, en ze zaten in mijn Zalon Box. Ze zitten fijn, en ze blijven relatief goed zitten. Ik heb zelf jammer genoeg korte, dunne beentjes, dus ik moet ze wel goed strak aantrekken, en nu en dan even naar boven trekken, maar ik heb het er graag voor over!

Ik vond het wel gepast om er een blousejurk bij aan te trekken, en dit jurkje van Boohoo vond ik daarvoor precies goed. Het heeft een geribde stof en is daardoor iets meer herfst-proof dan een normale blousejurk, en de bloemetjes op de mouwen maken de jurk nét wat specialer.

Mijn tas is van Pinko, en droeg ik ook al in mijn vorige outfit. Ik kreeg er zo ontzettend veel complimenten over, dat ik besloot om hem nog eens te dragen. En stiekem vind ik hem zelf ook wel prachtig!

De horloges en de armbandjes van Paul Hewitt zijn prachtig, en toen ze aan mij vroegen of ik een horloge wilde hebben antwoordde ik dan ook meteen: ja! Ik koos voor een mesh bandje en een zwart horloge. Ik vind hem echt prachtig, en zeker in combinatie met een supermooie armbandje ziet mijn pols er ontzettend stijlvol uit.

Laarzen: Steve Madden // Jurk: Boohoo // Tas: Pinko // Horloge & Armbandje: Paul Hewitt*
Wat vind jij van overknee boots?

Items met een * heb ik gekregen ter review. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.