Video: Make-up Do’s & Don’ts!

Als make-up artist zie ik vaak make-up blunders om U tegen te zeggen. Blijkbaar is nog niet alles zo duidelijk! Geen probleem, want ik heb alle do’s en dont’s van een basic make-uplook even opgelijst, uitgelegd en gedemonstreerd in een video. Ik overloop alles: van foundation naar mascara en lipstick. Maak jij deze veelgemaakte fouten ook wel eens? Lees snel verder om de video te bekijken. 


Even eerlijk: vroeger, toen ik net begon met makeup, maakte ik deze fouten allemaal, stuk voor stuk! Gelukkig heb ik heel wat bijgeleerd, en ik hoop dat ik veel mensen het leven wat gemakkelijker kan maken door deze kleine tips te delen.

Zitten er dingen bij waar jij je ook wel eens schuldig aan maakt?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.