Oui à L’Amour met Yves Rocher

Vandaag zeg ik “ja” tegen de liefde, want het nieuwe parfum van Yves Rocher is “een manifest van lef en passie” zoals Yves Rocher zelf zegt. Onlangs werd ik verwend met een flesje van Oui à L’Amour en een smakelijk extraatje. Zowel de geur als de verrassing zagen er heerlijk uit, en het beste moet nog komen: tijdelijk krijg je een limited edition lipstick gratis als je een flacon koopt! Lees snel verder.

Kijk nu: dit ziet er toch uit om op te eten? En dan heb ik het niet enkel over het taartje, maar zeker ook over dit prachtig flesje. Oké, ik ga mijn tanden er niet inzetten, maar ik vind het qua vormgeving al wel prachtig. Ik heb zelf echt een zwak voor roze parfums, om een of andere reden zijn roze geurtjes altijd mijn favoriet. Oui à L’Amour is een sensueel en fris geurtje, en is de start van een eindeloze liefde. Wauw!

Topnoten

 • Angelica, Engelwortel
  Krokante, groene geurnoten voor een sprankelende frisheid

Hartnoten

 • Essentiële roos
  Bloemig frisse geurnoten van vers gesneden rozen

Basisnoten

 • Cederhout
  Een houtachtige geurnoot voor een elegante nasleep
 • Tonkaboon
  Warme, amandelachtige geurnoten voor een omhullende zachtheid

De rozen rook ik meteen toen ik het parfum verstuifde, en daar heb ik echt een zwak voor. Door de geur van roosjes krijgt Oui à L’Amour meteen een erg romantische toets. Ook de tonkaboon is stevig te ruiken, en maakt de geur warm en zwoel. Ik vind dit echt een perfecte combinatie tussen fris en zwoel, en voor mij de perfecte geur voor iedere gelegenheid.

Om die zwoele geur extra te benadrukken, draag je uiteraard rode lippen bij het parfum! Ik hou van rode lippen, het liefst draag ik ze elke dag, maar het is en blijft moeilijk om die perfecte tint voor jouw huid te vinden. Daarom vind ik het altijd heel fijn als ik een rode lipstick tegenkom die helemaal neutraal is; en dat is deze dus ook! De kleur van de lipstick is roder dan rood, en hij is helemaal neutraal. Ideaal, dus, voor degenen onder ons die twijfelen over hun ondertoon. Hij bevat kersenolie en heeft heel veel pigment, terwijl hij mijn lippen doorheen de dag verzorgt.

Conclusie

Ik ben echt ontzettend enthousiast over alles dat ik in het pakketje vond. Zowel het taartje (uiteraard) als het parfum en de lipstick maken me blij. Oui à L’Amour is een heerlijk zwoele, maar frisse geur die me echt verleidelijk doet voelen. Ik ruik vooral de rozengeur uit het parfum en dat vind ik fantastisch. De limited edition lipstick is de meest prachtige neutrale rode tint, en kleurt mijn lippen intens rood terwijl hij ze zacht houdt.

De Oui à L’Amour 50ml flacon is verkrijgbaar bij Yves Rocher voor €29,90, en tijdelijk krijg je de limited edition lipstick er gratis bij. Bestel hem hier.

Wat voor geur draag jij het liefst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.