Voller Haar: Halier Fortesse Serum

Als hairstylist – want dat ben ik dus – kom ik vaak mensen tegen die wat dunner haar hebben, en die het lastig vinden dat je hun hoofdhuid kan zien bij de scheiding. Ik heb heel wat tips als het op haarverzorging aankomt, maar er zijn maar een paar producten die specifiek gericht zijn op dun haar voor vrouwen. Toen ik het Fortesse Serum van Halier tegenkwam, wist ik meteen: deze moet ik proberen. Vandaag vertel ik je dus alles over het Halier Fortesse Serum. Lees snel verder!

Toen ik de doos aankreeg, wist ik niet wat ik moest verwachten. Het zag er alleszins veelbelovend uit, en als het doet wat het zegt dat het doet, ben ik wel erg enthousiast!

De Halier Fortesse Serum  komt in een elegant doosje, en belooft het haar sterker te maken en maakt het niet zwaar. Voor een doos met tien flesjes van het serum betaal je een aardige duit, maar ze werken wel met een niet tevreden, geld terug garantie. Ze zijn zo zeker van hun eigen product, dat je op elk moment het product kan terugsturen en je geld terugkrijgt. Niet slecht, hé!

Het Halier Fortesse Serum versterkt het haar van binnenuit, en stimuleert de haarzakjes om te groeien. Het resultaat: je haar gaat sneller groeien, valt minder snel uit en je hoofdhuid is gevoed.

De ingrediënten

Basilicumwortelextract

Voorkomt haaruitval, verdikt het haar en stimuleert de follikelcellen, en helpt bij het kalmeren van de hoofdhuid.

Biotine

Voegt volume toe, verbetert de conditie van zwak haar en versterkt broos haar. Het voorkomt ook droog haar en hoofdhuid en vergemakkelijkt de keratineproductie. Biotine maakt het haar dikker en voller.

Vitamine B3

Niacinamide is een actieve vorm van vitamine B3. Het penetreert de haarstructuur en onderhoudt
een gezond niveau van hydratatie en doorbloeding in de hoofdhuid waardoor overmatig haarverlies wordt verminderd. Deze vitamine stimuleert ook de haargroei.

Panthenol

Speelt een belangrijke rol bij de stamceldeling. Het bindt water in de haarstructuur, verdikt en hydrateert het haar en voorkomt gespleten haarpunten. Het helpt ook het haar ontwarren om het te beschermen tegen externe schade.

Paardestaart extract

Paardestaart is een geweldige bron van gemakkelijk opneembare silica, kalium, magnesium, quercetine en vitamine C. Het is verantwoordelijk voor het behoud van een gezonde haarconditie, voorkomt haaruitval en verbetert de haarflexibiliteit en vitaliteit.

Kalmoes

Verzorgt het haar, geeft glans en volume en voorkomt haaruitval. Het stimuleert de haargroei en helpt roos te bestrijden.

Een heleboel fascinerende ingrediënten, dus! In een doos zitten tien ampoulen van het Halier Fortesse Serum, en dat is genoeg voor de behandeling die 30 dagen duurt. Je gebruikt de ampoulen door het pipetje op een flesje te drukken en het serum aan te brengen op je hoofdhuid als je haar handdoekdroog is. Na het aanbrengen masseer je het serum in ronddraaiende bewegingen in.

Ik heb het serum net opgebruikt, en kan dus duidelijk mijn mening geven. Ik was zelf heel bang dat het mijn haar te sterk zou verzwaren, maar dat is eigenlijk niet het geval. Het serum trekt gewoon snel in de hoofdhuid, en zorgt er niet voor dat mijn haar sneller vet wordt. Integendeel, ik merkte zelfs op dat – doordat mijn haar zo goed verzorgd was – mijn haar minder snel zwaar werd, en dat is voor mij alvast een groot pluspunt!

Zelf heb ik het geluk om heel sterk haar te hebben, maar mijn haarlijn vooraan is doorheen de jaren wel wat dunner geworden. Ik gebruikte het serum dus vooral om die “gaten” wat op te vullen, en ik heb het idee dat het veel heeft uitgehaald. De plekken waar mijn babyhaartjes stonden, en waar je mijn hoofdhuid door kon zien, zijn nu prima opgevuld en vol. Ik vind het indrukwekkend om te zien dat zelfs bij mijn haar het zo’n verschil kan maken.

Conclusie

Ik had het niet verwacht, maar het Halier Fortesse Serum heeft mijn haar toch een stuk voller gemaakt. Vooral aan mijn hoofdhuid zie je mijn huid minder sterk door mijn haar heen. Het serum maakt mijn haar niet zwaarder, en zorgde er na een paar dagen zelfs voor dat mijn haar minder snel vet werd. Ik denk dat dit een ideaal middeltje is om eens uit te proberen als je haar wat dunner begint te worden, of als je veel last hebt van haaruitval. Het feit dat ze werken met een niet tevreden, geld terug is voor mij ook een groot pluspunt: op elk moment kan je het product gewoon terugsturen als je niet genoeg effect ziet, maar ik denk dat dat niet het geval zal zijn!

Het Halier Fortesse Serum is verkrijgbaar via Halier.co.uk voor €95. Voor die prijs krijg je een doos met 10 ampoulen, goed voor de behandeling van 30 dagen.

Heb jij dun haar? Zou dit iets voor jou zijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.