Outfit: Blue Trench

Ik vind trenchcoats echt fantastisch, ze zien er altijd zo stijlvol uit. Voor mij is een trenchcoat een perfect herfstitem, dus ik besloot om mijn nieuwe, donkerblauwe trench aan te trekken. Omdat de zon zo mooi aan het schijnen was, besloot ik om er een jurkje bij aan te doen, maar daar had ik snel spijt van: het was veel kouder dan het eruit zag! Ik trotseerde de kou, en droeg mijn jurkje met mijn groene laarsjes. Lees snel verder als je mijn outfit of the day wil zien! 

https://www.instyledress.co.uk

Mijn donkerblauwe trenchcoat komt van een van mijn favoriete webshops Lesara. Ik toonde al heel wat items van deze winkel, en iedereen was er super enthousiast over. Ook dit item is erg budgetproof, en van hoge kwaliteit. Met een trenchcoat kan je voor mij niet veel misdoen, want het ziet er altijd stijlvol en gepast uit. Ik had al een beige trenchcoat, maar ik ben heel blij dat ik ook dit donkerblauwe model kan toevoegen aan mijn kledingkast!
Ik heb ook een kortingscode voor deze awesome webshop! Gebruik SILKE20LESARA voor 20% korting op je volledige bestelling! 

Ik droeg sinds lang nog eens mijn bordeaux jurkje van H&M. Deze super basic A-lijnjurk kocht ik een hele lange tijd geleden, ik heb het echt al jaren. Echt vaak durf ik hem niet te dragen omdat hij best kort is, en ik vind ook dat hij er wat te girly uitziet voor mij. Maar als ik hem goed kan stylen, vind ik hem echt superleuk!

Het enige accessoire dat ik vandaag draag is dit superleuke armbandje met een oogje van Mya Bay. Ik hou van dit soort fijne juweeltjes, want ze zorgen voor een elegante look en zijn niet overdreven.

Verder hield ik mijn outfit heel simpel, omdat ik vond dat mijn laarsjes de outfit perfect afmaakten. Deze zijn van Fabulous Fabs en ik bestelde ze in een van mijn favoriete kleuren. Door de studs aan de hiel voegen ze de nodige hoeveelheid stoerheid toe aan mijn look. Zijn dit niet de perfecte boots voor de herfst?

Trenchcoat: Agnes Mason via Lesara // Instyledress (look-alike) // Armbandje: Mya Bay // Laarsjes: Fabulous Fabs
Durf jij jurkjes te dragen bij koud weer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.