Believ’in Unicorns

Geloof jij al in eenhoorns? Ik ondertussen wel, want ik kreeg onlangs het meest schattige pakketje opgestuurd met een aantal producten van Believ’in Unicorns. De unicorn-hype vind ik hélemaal top, ik hou van alles met felle kleurtjes, holografische glans en schattige eenhoorns! Oké, soms ben ik een klein meisje, maar ik vind dat best oké. Met veel plezier sprong ik dus onder de douche om de producten van Believ’in Unicorns uit te proberen. Lees snel verder!

De verpakkingen van de Believ’In Unicorns producten zien er zo leuk uit! Dit is echt iets voor jonge meisjes, maar stiekem kan ik hier dus ook wel van genieten, hihi. Ik kreeg drie producten opgestuurd. Van links naar rechts zie je de handzeep, de “Glittersnot” en de Bath & Shower Gel. Ik vind ze er zo schattig uitzien, ik kon niet wachten om ze uit te proberen.

  • Believ’in Unicorns, verkrijgbaar online en bij geselecteerde drogisterijen

Ik heb altijd een flesje handzeep staan op de wastafel van het toilet beneden, maar het flesje was onlangs leeg. Met veel plezier verving ik het lege flesje door de Believ’in Unicorns Handzeep, en elke keer als ik het toilet bezoek, moet ik glimlachen: ik vind het flesje zo cute, en de geur is echt heerlijk. Heb jij het al meegemaakt dat je een compliment krijgt als je van het toilet komt? Ik wel, dankzij deze zalige Believ’in Unicorns Handzeep, haha!

  • Believ’in Unicorns Handzeep, €4,79 voor 250ml

Glittersnot; ik had géén idee wat het was. Ik moest effectief even gaan kijken op het internet wat er nu net in het potje zat, want de structuur was vreemd, het zat vol glitter én het rook verrukkelijk. Werkelijk, ik had geen idee wat ik ermee moest aanvangen.

Na een blik op de website wist ik het: je kan het eigenlijk voor alles gebruiken. Breng het Glittersnot aan op je lichaam, gezicht en zelfs je haar en je krijgt een sprankelende glitterlook.

  • Believ’in Unicorns Glittersnot, €5,78 voor 150ml

Het Glittersnot is een klein beetje kleverig, en laat inderdaad een sprankeling achter op je huid. Ik vind vooral de geur overheerlijk, ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik gebruikte deze gel het liefst op mijn sleutelbeen, daar vind ik het effect het mooist!

Als ik een douche neem, vind ik het zalig om mezelf te verwennen met fijne producten. Ik had dan ook meteen zin om deze Believ’in Unicorns Bath & Shower Gel uit te proberen, en wauw: de geur is zalig! In de gel zitten hele fijne shimmer die de eenhoornbeleving compleet maakt. Heerlijk.

Conclusie

Ik vind het idee om producten te ontwikkelen die geïnspireerd zijn door eenhoorns echt zo grappig. Ik HOU van unicorns, zoals je op het t-shirt ook kan zien, dus deze lijn is perfect voor mij. Mijn favoriete product is de Bath & Showergel, want mijn douchemoment wordt echt zo fijn dankzij de heerlijke geur van eenhoorns. Liefde voor deze producten!

Geloof jij in eenhoorns?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.