Outfit: Simple Pastels

Roze is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt als je herfst hoor. Toch is pink helemaal terug van (nooit) weggeweest, want roze is toch echt een ontzettend mooie kleur die er altijd elegant en zacht uitziet, niet? Zelf heb ik een hele tijd geen roze gedragen, omdat ik vond dat het bij mij het barbie-gehalte naar boven haalde, maar tegenwoordig heb ik me daar weer over gezet. Vandaag draag ik daarom met veel trots de meest babyroze trui ooit! Lees snel verder. 

Ik ben echt helemaal gek op mijn roze truitje. Ik kocht het gisteren bij Bershka, en het stofje is echt ontzettend zacht. Cropped sweaters zijn helemaal hip, en ik ben overtuigd. Het nadeel is wel dat het een warme, niet-warme trui is, want een blote buik maakt de trui wel wat minder cosy. Maar anderzijds vind ik het wel heel elegant staan. Je ziet bijna mijn (onbestaande) navel, maar nét niet.

Een pantalon vind ik altijd zo mooi staan, en deze lichtgrijze past perfect. Ik vind het ook super dat hij een beetje cropped is zodat je nog net een stukje van mijn enkel kan zien, en door de lichtgrijze kleur zie ik er wat bruiner uit, hihi! Deze pantalon is van Taifun, en ik bestelde hem online. Ik draag zo graag pantalons, ze zitten altijd zo fijn; Love It!

Bij een pantalon vind ik sneakers altijd het leukste staan. Ik trok mijn Adidas Superstar aan en dat maakte mijn look wat sportiever. Ik zou niet meer zonder mijn Superstars kunnen, want ze zitten heel lekker en ik kan er de hele dag op lopen.

Al is het bijna winter, de zon durft haar gezicht toch nog regelmatig te tonen. Ik vind het zeker kunnen om ook in de herfst een zonnebril te dragen, en dit ronde, roze model van Kinto is echt superleuk vind ik!

Trui: Bershka // Pantalon: Taifun // Sneakers: Adidas // Zonnebril: Kinto
Wat vind jij van cropped sweaters? Is het iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.