Make-up Monday: Nieuwe Sleek Producten

Maandag is toch echt de minst leuke dag van de week, maar gelukkig heb ik een manier gevonden om maandag iets leuker te maken. Ik doop maandag vanaf nu tot Make-up Monday, zo hebben we toch een klein beetje iets om naar uit te kijken op maandag. Vandaag probeer ik een paar make-up producten van Sleek uit: de Sleek Matte Me Metallic Lip Cream, het Distorted Dreams palette en de Brow Intensity. Lees snel verder!

Sleek Brow Intensity

Ik begin met de wenkbrauwen. Sleek lanceerde in de zomer de Brow Intensity, een super leuk pennetje met twee uiteinden waarmee je je wenkbrauwen in no-time on fleek krijgt. Ik kreeg de kleur Light opgestuurd.

Langs de ene kant zit er een Brow Highlighter in een fijn pennetje waarmee je een fijne highlight kan zetten onder je wenkbrauw om je wenkbrauwbot naar voren te brengen. Aan de andere kant zit een klein borsteltje met bovenaan een puntje waarmee je je wenkbrauw kan bijtekenen, en met het borsteltje zelf kan je je wenkbrauwen in model brengen.

Op mijn pols zie je een swatch van de Sleek Brow Intensity. Links zie je de highlighter en rechts zie je de Brow Sculptor. Dat ziet er niet slecht uit!

Dit is hoe mijn wenkbrauw eruitziet zonder enige makeup. Ik heb vrij donkere en volle wenkbrauwen, maar ze zijn niet zo strak. Let trouwens ook op de twee wimperextensions die ik nog heb staan, haha!

En dit is het effect met de Sleek Brow Intensity. Ik heb mijn wenkbrauw bijgetekend, de gel gebruikt én de highlighter aangebracht onder de wenkbrauw. Mijn wenkbrauw is duidelijk wat mooier van vorm, en de haartjes worden in toom gehouden. De highlighter brengt enerzijds wel fijn aan omdat hij zo fijn is, maar ik vind het wat moeilijk om hem uit te blenden.

Hier zie je nog eens het verschil dat de Sleek Brow Intensity maakt. Het voordeel is dat hij wel een mooi natuurlijk effect geeft, maar als je eerder fan bent van een heel precieze bijwerking, is dit misschien niks voor jou. Het uiteinde van het borsteltje werkt namelijk niet heel erg precies.

Sleek Distorted Dreams Palette & Matte Me Metallic Lip Cream

Twee supermooie nieuwe productjes  zijn het Sleek Distorted Dreams en de Matte Me Metallic Lip Cream. Ze zijn nog maar net voorgesteld, en ze zien er ontzettend leuk uit. Het Distorted Dreams Palette is een palette met prachtige highlighters, en de Matte Me Metallic Lip Cream is een matte, maar toch metallic vloeibare lipstick.

Ik kreeg de Sleek Matte Me Metallic Lip Cream in de kleur Rusted Rose, en die ziet er heel mooi uit! Het is een vloeibare lipstick die heel licht en longwearing is. De combinatie van mat en metallic lijkt me vrij onmogelijk, dus ik ben erg benieuwd naar de finish van dit product.

Echt mat is de Sleek Matte Me Metallic Lip Cream niet te noemen. Door de metallic finish is hij erg glanzend, maar dat vind ik niet erg: zowel de kleur als de finish zien er erg speciaal uit. Ik ben heel benieuwd naar hoe hij eruit ziet op mijn lippen.

Wauw, deze is wel heel speciaal! Ik had verwacht dat de lipkleur wat warmer zou zijn, maar hij is wat paars-roze. Door de metallic finish ziet hij er zelfs nòg wat koeler uit, en ik vind het effect wel erg mooi.

Het Distorted Dreams palette is een palette met drie crèmehighlighters en twee poederhighlighters, allemaal in zachte pastelkleurtjes.

Ik ben zelf ontzettend grote fan van het Cleopatra’s Kiss Highlighter Palette, dus deze wil ik supergraag uittesten!

Op de foto hierboven heb ik de kleuren uit het Distorted Dreams palette geswatcht. Links zie je de drie crèmetinten en rechts de twee poederhighlighters. Alle vijf kleuren zien er echt prachtig uit, maar ik vind wel dat ze een beetje gekleurd zijn voor een highlighter.

Het pigment van de highlighters is heel fijn, en de texturen zitten ook erg goed. Dit is exact wat ik gewend ben van Sleek!

Op de foto hierboven draag ik zowel de Sleek Matte Me Metallic Lip Cream als de pastelgroene crèmehighlighter en de groene poederhighlighter, en zelf de Brow Intensity. Hoewel de highlighter vrij groen is, geeft hij toch een mooie en natuurlijk ogende gloed. Hij zorgt voor een frisse glow, en dat kan ik best appreciëren! Ik vind de uiteindelijke look best gewaagd, zeker omdat de lipkleur zo opvallend is, maar ik vind de producten stuk voor stuk heel fijn!

Conclusie

Opnieuw heeft Sleek me niet teleurgesteld, want alledrie de producten zijn heel fijn. De Brow Intensity is een all-in-one product waarmee je je wenkbrauwen in no-time in model krijgt. De Sleek Matte Me Metallic Lip Cream is verre van mat, maar heeft een prachtige en intense metallic finish. Het Distorted Dreams palette heeft misschien wat minder klassieke tinten highlighter, maar ze geven toch een zachte, natuurlijke glow aan mijn huid.

Wat vind jij van metallic lipkleuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

21 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.