Shu Uemura Super Mario Bros.

Vorige week kwam er wel een heel speciale collab binnen: Shu Uemura brengt deze feestdagen namelijk een aantal producten uit samen met Super Mario Bros.! Zo grappig! Ik speelde vroeger supervaak Super Mario, it takes me back, maar de producten van Shu Uemura zijn ook super goed, dus deze samenwerking vond ik uiteraard erg interessant. Ik probeerde twee productjes uit de collectie uit, en vandaag vertel ik er alles over. Lees snel verder!

Het is misschien niet de meest voordehandliggende combinatie: Shu Uemura en Super Mario, maar we kunnen niet ontkennen dat het er alvast superleuk uitziet! Ik kreeg de Cleansing Oil Shampoo opgestuurd, en de Master Wax, en check de superleuke Snow Globe!

Dit is wat Shu Uemura zelf vertelt over de samenwerking:

On a snowy night in Tokyo, Mario takes you on a brave journey to help Princess Peach by protecting the Mushroom Kingdom’s makeup treasure. Along the way, gather shu uemura colorful makeup and playful cleansing oils to fight against Bowser who wants to see the world in just black and white. Dive into beauty adventure dare to win with colors!

Ik begrijp het helemaal!

Olie is top, ik gebruik het liefst olie voor alles! Deze olieshampoo is dan ook helemaal iets voor mij. De Cleansing Oil Shampoo reinigt het haar terwijl het je lokken ook verzorgt. Bovendien geeft hij je haar ook volume zonder het te strippen van haar natuurlijke oliën. Na gebruik voelde mijn haar heel schoon, maar ook erg zacht. En het grootste voordeel aan deze Cleansing Oil Shampoo vind ik dat mijn hoofdhuid niet trekkerig aanvoelt na het wassen!

  • Cleansing Oil Shampoo, €46,95

Level up met deze Shu Uemura Master Wax. Een klein potje met erg kneedbare wax, waarmee je je kapsel in model brengt en houdt. Hij zou een extreme hold moeten hebben, en een glanzende finish achterlaten.

  • Shu Uemura Master Wax, €34,00

De wax doet een beetje aan lijm denken, maar dan met een iets aangenamere geur! Deze is ideaal om te gebruiken bij updo’s, maar ook als je bijvoorbeeld een hoge paardenstaart wilt maken, of volume in je haar wil houden.

Conclusie

Het was de eerste keer dat ik kennismaakte met de producten van Shu Uemura, en het was zeker een aangename ervaring. Ik vind de samenwerking tussen Shu Uemura en Super Mario Bros. superleuk gevonden. Ze passen op het eerste zicht misschien niet goed samen, maar na de ideologie gelezen te hebben ben ik helemaal mee. De Cleansing Oil Shampoo is een heerlijke shampoo die mijn haar verzorgt, en niet verzwaart; ideaal voor mensen die wat droger haar hebben! De Master Wax is ook erg fijn in gebruik, en ruikt bovenal echt héérlijk. Zeker het proberen waard!

De producten van Shu Uemura zijn online verkrijgbaar en in de winkel.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.