Outfit: So Yellow

Ik vind geel en oranje eigenlijk niet zulke mooie kleuren, en ik heb dan ook helemaal geen kleren in die tinten in mijn kleerkast liggen. Toch werd ik onlangs verleid door een felgele trui, en hoewel ik er eerst gemengde gevoelens bij had, is het een van mijn meest geliefde stukken geworden die ik bezit. Ik vind de kleur ontzettend bijzonder: het is een soort geel-oranje, dat echt knalt, maar toch ook zacht is. Ik zou zeggen: neem vooral zelf eens een kijkje! 

Mijn supercoole gele sweater is van NA-KD, en de kleur vind ik zo fascinerend. Soms is hij geel, en soms is hij oranje. Ik heb er al talloze complimenten over gekregen, elke keer dat ik hem draag zegt er wel iemand dat ik er goed uitzie. Score! Ik denk dat het voornamelijk komt doordat mijn huid wat bruiner lijkt door de kleur, hihi! Jammer genoeg is de trui uitverkocht bij NA-KD, maar ik vond wel een mooie look-alike in dezelfde kleur van Only.

De broek die ik draag is echt zo cool! Hij is van The Ragged Priest, een merk waar ik zelf nog niks over gehoord had, maar zeker waard om er eens naar te kijken. Ik zag de broek en ik wist meteen: die moet ik hebben. Ik kon hem ook niet meteen online vinden, maar ik vond wel een gelijkaardig model.

Mijn tasje is een van mijn favorieten. Hij is van Valentino, en ik vind dat hij bijna bij elke outfit past. Ik haal hem keer op keer weer boven, en telkens maakt hij mijn outfit helemaal af!

Ik heb een nieuwe bril! Het werd weer eens tijd, en wauw: ik ben hélemaal verliefd op dit model! Ik kreeg deze bril van Jimmy Fairly en ik draag hem echt altijd. Ondertussen kwamen er al veel vragen over op Instagram: hij is wel degelijk op sterkte, maar je kan hem natuurlijk ook zonder sterkte bestellen!

De laarsjes die ik onder mijn broek draag zie je eigenlijk niet echt, maar ze zijn van Primark. Ik kocht ze een paar jaar geleden voor Nieuwjaar, haha, en ik draag ze nog steeds heel graag. Onder mijn broek moét ik wel hakken dragen, want anders is die een stukje te lang: ik heb zulke korte beentjes!

Shop deze outfit hier:
Sweater: NA-KD (look-alike) // Broek: The Ragged Priest (look-alike) // Tas: Valentino // Bril: Jimmy Fairly // Laarsjes: Primark (look-alike)


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Bewaren

Heb je deze al gelezen?

19 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.