Energieboost & Hydratatie: Origins Ginzing

Ik heb echt even een herfstdipje, als je het zo kan noemen. Het is buiten altijd zo grijs, het is koud, en ik word er gewoon echt moe van. Ook mijn huid moet eraan toegeven: ik heb soms last van een wat doffere huid, terwijl ik zo graag wil glowen! De Origins Ginzing lijn kwam dan ook als geroepen, want de producten beloven je huid te hydrateren, en een energieboost te geven. Ik probeer vandaag de producten uit, zowel de huidverzorging als de makeup. Lees snel verder!

Kijk nu, wat een ongelooflijk schattige collectie! Oranje is niet bepaald mijn favoriete kleur, maar nu ik deze productjes zie, moet ik toegeven dat de kleur me al een stuk beter bevalt. De lijn bevat Panax Ginseng en koffiebonen die de huid onmiddellijk intens gaan hydrateren, en een glowy resultaat geven.

Origins GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist

Helemaal links op de foto zie je de Lotion Mist, en dat is misschien al mijn favoriete product. Je kan de lotion aanbrengen door een beetje op een wattenschijfje te sprayen, of door rechtstreeks op je gezicht te verstuiven. Hij hydrateert je huid zacht en geeft een energieboost. Ik vind hem het allerfijnst om over mijn makeup heen aan te brengen. Op die manier zorgt hij er niet enkel voor dat mijn makeup beter gaat zitten, maar ook dat ik een meer glowy effect krijg.

Origins Ginzing Refreshing Scrub-Cleanser

Al een hele tijd gebruik ik eigenlijk geen scrubs meer, maar ik vind het wel altijd heel fijn om een fijne scrub te ontdekken. De Refreshing Scrub-Cleanser is een scrub met een erg fijne korrel en reinigt mijn huid diep. Ik verkies zelf nog steeds een chemische scrub boven een mechanische, maar deze durf ik wel eens te gebruiken!

Origins Ginzing Peel-Off Mask To Refine and Refresh

Een peel-off masker vind ik altijd zo leuk! Het Ginzing Peel-Off Mask is een supercool masker met een brons-gouden effect en een metallic glans. Het masker verfijnt de poriën en verfrist de huid, maar ik waarschuw je: het kleeft stevig vast. Tijdens het opdrogen werken de vitamine C zuurcomplexen, en bij het lostrekken verwijder je ook dode huidcellen.

Origins Ginzing Energy-Boosting Gel Moisturizer

In de Ginzing lijn zitten twee dagcrèmes, eentje die een energieboost geeft, en eentje die je huid intens hydrateert. Je kan één van de twee crèmes gebruiken, of zoals ik all-out gaan: ’s ochtends de Energy-Boosting Gel Moisturizer, en ’s avonds de Ultra-Hydrating Energy-Boosting crème. De Gel Moisturizer heeft een hele lichte textuur, en is ideaal voor de wat vettere huidjes. Hij trekt snel in en verzorgt mijn huid goed.

Origins Ginzing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream

Als je een iets drogere huid hebt, is deze Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream iets voor jou. Het is een erg rijke crème, die je huid meteen diep voedt en hydrateert. Ik vind deze het fijnst om ’s avonds te gebruiken, want voor mij is hij persoonlijk net wat te rijk en mijn huid gaat er lichtjes van glimmen. Maar ’s avonds is hij ideaal, want ik word wakker met een intens gehydrateerde huid.

Origins Ginzing Refreshing Eye Cream

Als je ogen wel wat energie kunnen gebruiken, dan is deze Refreshing Eye Cream iets voor jou. Door de zorgvuldig uitgekozen ingrediënten licht hij het gebied rond je ogen op, en ontzwelt de huid. Een fijne tip als je oogcrème aanbrengt: breng de crème niet te dicht bij je oog aan, maar eerder op het bot van je oogkas en breng het deppend aan.

Origins Ginzing Energy-Boosting Tinted Moisturizer

Getinte dagcrèmes vind ik altijd top, en al helemaal als ze een zonnefilter bevatten. De Origins Ginzing Energy-Boosting Tinted Moisturizer bevat SPF40, en heeft een transparante dekking. Bovendien bevat hij ook alle ingrediënten die de andere producten hebben, en verzorgt hij je huid ook terwijl hij haar egaliseert. Ik heb hem uiteraard getest.

Die is hoe mijn huid eruit ziet zonder makeup. Ik heb wat last van roodheid, en dat bedek ik wel graag.

Dit is hoe mijn huid eruitziet met een laagje van de Ginzing Energy-Boosting Tinted Moisturizer. Ik had verwacht dat de textuur wat dikker zou zijn, omdat hij toch SPF40 heeft, maar hij is juist heel zacht en smelt mooi samen met mijn huid. Hij geeft duidelijk een dewy finish, want ik moet hem wel écht afpoederen. Jammer genoeg ben ik nogal bleek op dit moment – een van de grootste nadelen aan de herfst – dus is hij nét wat te donker voor mij. Behalve dat vind ik hem heel fijn.

Origins Ginzing Brightening Mascara

Deze mascara zou vederlicht zijn, en een heel natuurlijk effect geven aan je wimpers. De mascara bevat bovendien ook plantenextracten, die je wimpers ook gaan verzorgen. Dat vind ik wel echt fijn!

Op de foto hierboven draag ik geen mascara. Je ziet nog wel twee wimperextensions staan, hehe.

Hierboven heb ik de Origins Ginzing Brightening Mascara aangebracht. Ik vind het effect best mooi, de mascara separeert mijn wimpers mooi en daardoor krijgen ze een mooi natuurlijk effect. ja, ik vind het zeker mooi: de mascara geeft mijn wimpers lengte, volume en krul.

Conclusie

De Origins Ginzing lijn is echt heel fijn. Zowel de verzorgingsproducten als de makeup bevallen me heel goed, want de producten zorgen ervoor dat mijn huid wat minder dof is, en ze hydrateren mijn huid echt goed. Mijn favoriete product uit de lijn is de Lotion Mist, want die is erg multifunctioneel en ik vind hem ideaal als setting spray!

Heb jij de producten van Origins al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.