Ik ga verhuizen! Interieurinspiratie

Ongeveer een jaar heb ik nu weer bij mijn ouders gewoond, en nu vind ik dat het tijd wordt voor m’n eigen stekje. Mijn zoektocht naar een woonst is nog maar net gestart, maar ik ben zo excited dat ik al volop interieurinsipratie aan het opdoen ben. Ik kan niet genoeg krijgen van binnenkijken in andere mensen hun huis, en hun ideeën te gebruiken voor mijn persoonlijke interieurstijl. Ik kan echt niet wachten om mijn eigen plekje in te richten! Lees snel verder voor mijn leukste inspiratiefoto’s! 

Qua stijl wil ik me een beetje baseren op het atelier waar ik vorig jaar werkte. Daar koos ik vooral voor lichte kleuren, beton en hout.

Deze foto sprak me meteen aan, omdat ik super graag een bureau wil tegen het raam. Ik heb snel last van een tekort aan vitamine D, en een goede hoeveelheid licht doet mij altijd goed. Als ik tijdens het werken kan genieten van een prachtig uizicht, is dat al helemaal een plus! Kijk ook hoe leuk het rekje aan de muur is!

Ik kwam toevallig iets tegen waar ik nooit eerder bij had stilgestaan. Zodra ik alleen ga wonen, ga ik investeren in een mooie vuilbak. Een vuilbak kan de look van een perfect interieur echt verpesten, als hij er niet mooi bij past, maar met deze prachtige vuilbak maak je je interieur gewoon nòg mooier. Er zijn heel wat verschillende modellen en kleuren waaruit je kan kiezen, dus je vindt er zeker eentje die bij jouw interieur past.

Haha, ik merk nu pas het poesje op de foto op! Ik wil ontzettend graag een mooie sofa, waar ik superveel kussentjes kan leggen. Ik vind een zetel met veel kussens er altijd zo gezellig uitzien, dus daar maak ik zeker werk van.

Bij deze foto heb ik het eigenlijk wat minder over het interieur, maar meer over de ramen, met name de aanwezigheid ervan. Ik weet nog niet waar ik ga wonen, maar ik weet wel dat ik op zoek ben naar een plekje met véél licht. Waar ik nu woon zijn er overal ramen, we wonen half buiten, dus ik kan het echt niet missen.

Enerzijds wil ik mijn interieur strak en clean, maar anderzijds wil ik wel dat er de nodige warmte aanwezig is. Ik hou van zachte kleedjes, en accenten met warme kleuren. Hoe gezellig ziet dit hoekje eruit?

Ik vind het ook fantastisch om bij andere bloggers binnen te kijken, en om ideeën op te doen bij interieurbloggers. Een van mijn favoriete interieurblog is Interior Tales, ga daar zeker een kijkje nemen!

Hoe ziet jouw interieur eruit? Wat vind jij van mijn inspiratie-ideetjes?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.