Outfit: Getting Festive!

Oké, het is nog maar november, maar toch komt het einde van het jaar al in zicht. Dit jaar wil ik echt goed voorbereid zijn, en ik veronderstel dat jullie dat niet erg vinden. Ik begin mijn voorbereidingen naar de zoektocht naar de perfecte outfit voor elk feestje. Vandaag mijn eerste feestdagen-outfit, en het is er een hele speciale. Ik koos voor koningsblauw, glitters en een pop of colour. Lees snel verder als jij benieuwd bent naar mijn feestelijke outfit! 

Je staat er misschien wel van versteld, maar mijn pantalon, glittertopje én fluwelen blazer zijn van Lidl! Vanaf begin december vind je in de winkel de nieuwe samenwerking tussen Lidl en Heidi Klum, en het is er weer eentje om U tegen te zeggen. Deze keer verschuift de nadruk die in de vorige collectie op luipaardprint lag naar glitter, blauw en roze. En er is voor iedereen iets bij: van jurkjes naar broeken naar glitterige items. Ik ben alvast helemaal fan van de combo van de pantalon en de blazer: het is een comfortabele, maar stijlvolle outfit die ik zo naar een feestje zou dragen.

Omdat het topje al genoeg glittert, besloot ik om er geen accessoires bij te dragen, maar ik ging wel voor een opvallend paar schoenen. Deze laarsjes zijn van Wonders en zijn even comfortabel als stijlvol. Ik ben volledig verliefd op de kleur, ze vallen echt op, maar passen toch perfect samen met mijn outfit. Dit is mijn tweede paar schoenen van Wonders (check de andere schoenen hier en hier) en ook dit paar is ongetwijfeld een favoriet!

Pantalon, Glittertopje & Blazer: Lidl // Laarsjes: Wonders
Ben jij ook al helemaal klaar voor de feestdagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.