Make-up Monday: Maybelline Gigi Hadid

Ik denk dat iedereen het wel heeft gezien: de samenwerking tussen Gigi Hadid en Maybelline. Het supermodel en het beautymerk brachten ontwikkelden twee uitgesproken looks die favoriet zijn van Gigi. De persbeelden die ik een tijdje geleden opgestuurd kreeg zagen er prachtig uit, en toen ik vorige week ook de producten zelf in de bus vond, kon ik me niet inhouden: ik moest alles proberen. Vandaag lees je er dus ook alles over, dus lees snel verder!

Aanschouw hoe mooi deze prachtige limited edition is! Gigi Hadid is prachtig, maar deze collectie moet toch ook zeker niet onderdoen. De verpakkingen stelen mijn hart volledig, want ik hou van het poederroze dat is gebruikt en de vormgeving is ontzettend mooi! Ik heb een aantal producten opgestuurd gekregen, en ik wil ze heel graag allemaal uitproberen.

De collectie is opgedeeld in twee looks: East Coast Glam en West Coast Glow. Buiten die twee looks is er ook nog het Jetsetter palette, met lips, brows, cheeks en eyes.

Tinted Primer

Ik begin met de tinted primer, een primer die ook een gloed van kleur aan je gezicht toevoegt. De tinted primer is verkrijgbaar in twee kleuren, waarvan ik de lichtste kleur heb. Dit item komt uit de West Coast Glow look, en is ideaal om je huid een warme gloed mee te geven.

Op de foto hierboven draag ik geen makeup. Ik ben vrij bleekjes, want tegenwoordig is de zon er maar weinig bij, en ik gebruik niet altijd zelfbruiner op mijn gezicht.

En op de foto hierboven heb ik een laagje van de Tinted Primer aangebracht. Hij geeft inderdaad een warme gloed aan mijn gezicht, ik voel de West Coast Glow! Ik zie er nét een tintje bruiner uit, en I like it! Dit is een hele fijne basis voor mijn makeup.

Fiber Mascara

Eentje uit de East Coast Glam look, de Fiber Mascara. Het is een mascara met twee stappen, die zou zorgen voor een prachtige verlenging van de wimpers.

Zoals ik al zei heeft de Fiber Mascara twee uiteinden, langs de ene kant zie je de “gewone” mascara, en langs de andere kant kleine vezeltjes. Het is de bedoeling dat je eerst een laagje zwarte mascara aanbrengt, dan een laagje van de vezeltjes en daarna weer een laagje van de zwarte mascara. De vezeltjes zorgen ervoor dat de wimpers meer volume krijgen, en ook langer worden.

Winged Mascara

Ook in de West Coast Glow look zit een mascara, en dat is de Winged Mascara. Deze mascara heeft geen vezeltjes, maar zou er wel voor zorgen dat je wimpers lang en vol worden, en ze perfect gesepareerd worden!

https://www.lilymink.com

Het borsteltje van de mascara is gebogen, en dat vind ik zelf echt heel fijn. Mijn meest favoriete mascara’s hebben ook een gebogen borsteltje, dat zorgt voor een ultieme krul en veel volume!

Op de foto hierboven heb ik links (mijn rechteroog) de Winged Mascara en rechts (op mijn linkeroog) de Fiber Mascara aangebracht.

De Winged Mascara is mijn persoonlijke favoriet. Hij geeft mijn wimpers ontzettend veel volume en krul, en grijpt de haartjes ook goed vast. Maar ook de Fiber Mascara geeft mijn wimpers intens volume en maakt ze superlang! Allebei de mascara’s zijn echt ontzettend fijn, ik ben zo blij dat ik deze mocht uitproberen! Ik kan ze beide ongetwijfeld aanraden.

Liquid Strobe Soft Gold

Het zou geen West Coast Glow zijn als er geen highlighter bij zat, en deze Liquid Strobe Soft Gold vervult die rol ongetwijfeld. Het is een vloeibare highlighter die je kan vermengen met je foundation om een all-over glow te krijgen, of rechtstreeks aanbrengen op de plekken die je wat extra glans wil geven. Een beetje verder in dit artikel zie je een foto van het effect op mijn huid!

Gel Eyeliner Black & Nude

Ook heel interessant vond ik de gel eyeliners. Het zijn erg romige eyeliners die intens pigment geven en goed blijven zitten! De zwarte eyeliner komt uit de East Coast Glam look, en de nude-kleurige uit de West Coast Glow look. Maar je kan ze natuurlijk allebei tegelijk gebruiken!

De eyeliners hebben echt ongelooflijk sterk pigment, en zijn zo glad. Wauw, ik ben echt heel erg onder de indruk, wat een kwaliteit! En ook toen ik de swatches wou wegvegen, was ik opnieuw onder de indruk, want dat was niet zo gemakkelijk. Ze blijven dus echt uitermate goed zitten!

Eyeshadow Palette Warm

In de collectie zitten ook enkele prachtige oogschaduw palettes, waarvan ik dit warme palette met zachte, roze tinten opgestuurd kreeg. Ik hou van warme kleuren, dus deze gaf me meteen een warm gevoel!

Het palette bevat zes kleuren, waarmee je de perfecte West Coast look mee kan creëren. De zachte kleuren smelten mooi samen met de huid en geven je die prachtige warme glow. Op het eerste zicht ziet het er niet slecht uit: het palette bevat zowel een highlighter als een donkere kleur waarmee je diepte kan creëren, en bovendien zijn er zowel matte als glanzende poeders. Let’s swatch!

Hierboven heb ik de oogschaduws uit het Maybelline Gigi Hadid Eyeshadow Palette in de kleur Warm geswatcht. De kleuren zijn zacht en de poeders glad, en de tinten hebben best een mooi pigment. Daar kan ik zeker mee werken!

Een mooie look creëren is niet moeilijk met deze producten. Hierboven heb ik zowel het oogschaduw palette gebruikt als de gel eyeliners. Ik gebruikte de zwarte eyeliner op mijn bovenste wimperrand, en de buitenste helft van de onderste wimperrand, en de nude-kleurige liner langs de binnenkant van mijn onders wimperlijn. De kleuren werken heel fijn en geven een zacht effect, ik vind het prachtig!

Lipliner Taura & Khair

Ten slotte zijn ook de lippen aan de beurt. Ik begin met de lipliners, die ik opgestuurd kreeg in twee kleurtjes. Taura is een koele, bruine tint, en Khair is een warme, rode lipkleur. Ik gebruik zelf regelmatig lipliner, want ze zorgen er echt voor dat mijn lipstick een stuk beter blijft zitten.

Hierboven heb ik de lipliners geswatcht. Links zie je Khair en rechts zie je Taura. Beide lipliners zijn mooi gepigmenteerd, en net stroef genoeg om goed te blijven zitten, maar ook romig genoeg om aangenaam te voelen.

Op de foto hierboven heb ik de lipliner in de kleur Taura aangebracht. De lipliner is erg stroef, en benadrukt daarom wel de droogheid van mijn lippen, maar daarom is hij net zo fijn als basis!

En hierboven zie je Khair, Deze is al wat minder stroef, maar toch is het effect mat en stevig. Heel fijn!

Matte Lipstick Taura & Khair

Als laatste toon ik je graag nog even de lipsticks. Taura zie je links op de foto en rechts zie je Khair. De hulsjes zijn alvast prachtig, dus hopelijk zijn de lipsticks zelf even fijn!

De lipsticks hebben dezelfde kleur als de lipliners die ik hierboven toonde, en ik vind ze er allebei erg mooi uitzien. Taura (links) is een mooie, koele nudekleur, en Khair (rechts) is een warm rood.

Hierboven heb ik de Matte Lipsticks geswatcht, en ze zijn allebei erg mooi. De lipsticks zijn dan wel mat, maar ze zijn ook erg romig en voelen heerlijk zacht aan op mijn huid. Ook het pigment is gewoon perfect, dus dit kan niet misgaan!

Hierboven zie je Taura op mijn lippen. Ik vind de kleur zeker mooi, en de finish vind ik ook echt prachtig. Dit is echt zo’n hip kleurtje, ik denk dat veel mensen deze tint prachtig vinden!

Ik vind hem zelf nét wat te koel voor mij, maar ik vind hem zeker niet lelijk. Bovendien voelt hij heerlijk zacht aan op mijn lippen, en dat vind ik echt heel fijn aangezien hij ook prachtig mat is!

Khair is echt een kleur die mij meteen aanspreekt. Ik hou van rode lippen, en Khair is daar zeker geen uitzondering op. De finish, de kleur, de dekking, alles is perfect!

Ik hou zo veel van deze tint, ik vind dat hij mijn warme huidskleur goed naar voren brengt. Mooier kan het niet worden!

Op de foto hierboven draag ik trouwens ook de Strobing Liquid op mijn jukbeenderen. De vloeibare highlighter geeft een subtiele, warme glow aan mijn huid, ik vind het prachtig.

Conclusie

Ik ben he-le-maal weg van deze Maybelline Gigi Hadid collectie. Er is geen enkel product dat ik niet fijn vind, wauw! Als ik mijn favorieten moet aanduiden zijn dat de Gel Eyeliner in Black, de Winged Mascara en de Matte Lipstick in Khair, maar alle andere producten zijn ook zo fijn! Van de verpakkingen, naar de kleurkeuze en de kwaliteit van de producten, ik heb er niets slechts over te zeggen. Ik raad je ten sterkste aan om deze lijn eens uit te proberen!

Wat vind jij van de Maybelline Gigi Hadid collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

20 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.