Winnaar Winactie! + Troostprijzen

Wauw, ik had helemaal niet verwacht dat er zo ontzettend veel mensen zouden meedoen aan mijn winactie. Ik ben echt ontroerd dat jullie zo massaal hebben gereageerd, geliked, gevolgd en geshared. Vandaag maak ik de winnaar bekend van de grote winactie ter waarde van €1000, en omdat ik zo onder de indruk ben van het feit dat jullie zo talrijk hebben gereageerd geef ik ook een aantal troostprijzen weg. Lees snel verder als je wil weten of je gewonnen hebt! 

En de grote winnaar is…

Viviane V. Proficiat Viviane, ik heb je een berichtje gestuurd op Facebook! Je zal snel een (extreem) groot pakket voor je deur vinden!

Ik ben ontzettend verheugd dat zoveel mensen hebben meegedaan, en ik vind het jammer dat ik maar één persoon blij kan maken met het grote beautypakket. Daarom heb ik beslist dat ik het daarbij niet wil laten. Ik heb namelijk vijf extra winnaars uitgekozen die een “troostprijs” opgestuurd krijgen. Want ja: dat verdienen jullie!

De troostprijzen gaan naar…

Yessica L.

Julie B.

Lauranne V.

Natasja W.

Ilsie P.

Proficiat girls! Ik heb jullie een berichtje gestuurd op Facebook of Instagram. Check snel je inbox!

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Aangezien er zo veel reacties waren, maak ik zo snel mogelijk werk van een nieuwe winactie. Ik wil jullie nogmaals bedanken om zoveel lieve berichtjes achter te laten, het heeft me echt geraakt! <3


 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Yessica leidner schreef:

    Hoi hoi wat leuk wat ben ik happy zo lief dat je ook een troostprijs weggeeft dank je wel ik heb je een pb gestuurd want ik zie namelijk geen berichtje van je maar misschien vergeten maar super bedankt en het was ook een vette winactie

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.