5 Keukentrends om U tegen te zeggen!

Zoals jullie misschien al weten ben ik op zoek naar een leuke nieuwe woonst. Oké, ik heb nog niks gevonden, maar toch vind ik dat het tijd is om op de hoogte te zijn van de trends op het gebied van interieur. Ik besprak vorige keer al een aantal algemene dingen waar ik naar op zoek ben, en vandaag heb ik het over de keuken. Ik heb wat inspiratie opgedaan, en vandaag deel ik graag mijn vijf favoriete trends op het gebied van keukens. Dit is hoe ik wil dat mijn keuken eruitziet. Lees snel verder!

1. Black is the new black

Mijn papa is aannemer/ontwikkelaar, dus ik word best hard beïnvloed door zijn stijl en de materialen en kleuren waar hij mee werkt. Tegenwoordig gebruikt hij heel vaak zwart, en in het begin dacht ik: no way! Maar nu ben ik helemaal mee met zijn idee, ik vind het er altijd ontzettend luxueus uitzien. Bovendien oogt het best stoer, love it!

2. Bijzondere materialen

Natuurlijk is het fijn om een basic keuken te hebben, maar het allercoolste vind ik om met bijzondere materialen te werken. Dan denk ik echt aan materialen die je niet vaak in een keuken
ziet. Zelf ben ik grote fan van beton gebruiken in je interieur, maar ook materialen als leer en koper kunnen je keuken nét een beetje extra geven.

3. Haal je tuin naar binnen

Ik wil supergraag een klein kruidentuintje, waar ik mijn eigen kruiden en kleine groenten kan telen. Tegenwoordig kan je dat ook gerust binnen doen, door een plekje te voorzien in je keuken waar je je plantjes kan zetten. Op die manier kan je ze gemakkelijk verzorgen, én ziet je keuken er speels en leuk uit. Op de website De Tuin Op Tafel vind je allemaal tips over hoe je zelf je groenten kan telen!

4. Speciale nieuwe technieken

Ik ben ervan overtuigd dat het niet meer lang duurt voordat onze keukens ook super smart gaan worden. Het is zo interessant om de vooruitgang te zien, bijvoorbeeld de speciale afzuigtechniek die je hierboven ziet. Zo cool!

5. Buiten = binnen

Ik hou van een ruige look voor interieurs, en ik vind het dan ook heerlijk om interieurs te zien die de natuurlijk (letterlijk) in huis halen. Door grote ramen te plaatsen bij je keuken, en natuurlijke materialen te gebruiken, creëer je een organische look. Dit is echt een keuken waar ik hélemaal blij mee zou zijn.

Natuurlijk zijn er nog veel meer trends in de wereld van keukens. Neem eens een kijkje tussen deze keukentrends!

 

Welke trend vind jij het coolst?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.