Outfit: Lace Dress

Onlangs vond ik het meest prachtige jurkje. Het is echt de perfecte Little Black Dress, met de ideale hoeveelheid kant. Deze jurk is ongetwijfeld een grote kanshebber voor Nieuwjaar bij mij. Ik draag niet heel vaak jurkjes, maar ik voel me altijd zo vrouwelijk en elegant, en zeker met dit prachtstuk! Mijn outfit vandaag is een combinatie van velvet en kant, dus lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent! 

Black Formal Dresses

Is het kanten jurkje niet fantastisch? Het past perfect en ziet er stijlvol en elegant uit. Het model is vrij simpel, maar door het kant wordt het toch net wat specialer. Ik vind de cap sleeves ook ontzettend mooi, eigenlijk is er niets dat ik er niet leuk aan vind. Het jurkje is van Agnes Mason, en ik vond het op Lesara. Momenteel loopt er ook een grote korting, dus neem zeker eens een kijkje als je een budgetproof outfit zoekt!

Omdat het niet echt heel warm is buiten, koos ik een zwart velvet jasje om over de jurk te dragen. De blazer is een beetje oversized, en daardoor is hij lekker cosy maar toch stijlvol. Mijn blazer komt uit de Heidi Klum Esmara eindejaarscollectie, die vanaf 4 december verkrijgbaar is bij Lidl.

Omdat ik de jurk perfect vind, wou ik de rest van de outfit erg simpel houden. Ik koos daarom voor mijn basic zwarte pumps, die ik nog heb van uit mijn tijd toen ik als hostess werkte. Iedereen moest toen een paar zwarte pumps hebben, en nog steeds staan ze in mijn kast. Ze geven een stijlvol accent aan mijn outfit, zonder er overdreven uit te zien. Ik dénk dat ik ze kocht bij New Look, maar het is al zo lang geleden dat ik het niet goed meer weet.

Jurk: Lesara // Blazer: Lidl // Pumps: New Look
Wat wordt jouw outfit om het nieuwe jaar in te gaan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.