Biolage Aqua-Gel Conditioners

Mijn haar is heilig voor mij. Ik vind het enorm belangrijk om mijn haar goed te verzorgen, want verzorgd haar kan echt veel doen voor je look, en dus ook je zelfvertrouwen. Ik gebruik vrij vaak een tang op mijn haar, dus ik voel me altijd verplicht om net dat beetje extra te doen voor mij lokken om ze helemaal in goede conditie te houden. Onlangs mocht ik een aantal conditioners van Biolage uittesten, en ik dacht dat mijn haar daar wel blij mee zou zijn. Vandaag vertel ik je er alles over! 

Dit zijn de Aqua-Gel Conditioners van Biolage. In totaal zijn er vier varianten verkrijgbaar, waarvan ik er drie het uitgeprobeerd. Ik heb al eerder een shampoo en conditioner van Biolage getest, en die waren echt heel fijn. Deze Aqua-Gel Conditioners zien er zeker even fijn uit, dus mijn verwachtingen staan hoog gespannen!

Het idee is simpel: een conditioner die ultra licht is, maar toch je haar een stevige dosis verzorging biedt. Ik ben alvast enthousiast.

  • Matrix Biolage Aqua-Gel Conditioners, €21,95

Colorlast

Speciaal voor gekleurd haar is er de Colorlast Aqua-Gel Conditioner. Hij is speciaal ontwikkeld om fijn haar meer leven te geven, en geeft glans en body aan je lengtes. Zoals alle producten van Biolage bevat de Colorlast Aqua-Gel Conditioner geen parabenen of andere rommel, en er zit ook geen olie in. Dat laatste betekent dat hij je haar wel verzorgt, maar niet gaat verzwaren. Want niemand heeft tijd voor vet haar!

Smoothproof

Heb jij een pluizige haardos? Dan kies je voor de Smoothproof Aqua-Gel Conditioner. Deze conditioner is ideaal voor mensen met krullen, die hun haar wel willen verzorgen maar wel vederlicht willen houden. Het allerfijnst aan deze conditioner vind ik dat mijn haar een stuk minder statisch wordt als ik het heb behandeld met de Aqua-Gel Conditioner. Ken je dat? Je haar kleeft tegen je kleren of gaat gewoon helemaal rechtop staan. Hatelijk! Tijdens de winter heb ik daar het meeste last van, en dan ben ik blij dat ik de Smoothproof kan gebruiken.

Volume Bloom

Last but not least: de Volume Bloom Aqua-Gel Conditioner. Ik heb zelf niet echt fijn haar, maar ik vind het wel altijd fijn om wat extra volume te kunnen toevoegen aan mijn haar. Deze Volume Bloom Aqua-Gel Conditioner maakt mijn haar wel zacht en doorkambaar, maar geeft het ook meer body, en dat vind ik zelf heel belangrijk. De textuur is uitzonderlijk licht, en voelt heerlijk aan!

Conclusie

Ik ben erg blij met de Biolage Aqua-Gel Conditioners, en mijn haar is dat ongetwijfeld ook. In de winter heb ik sneller last van statisch en vet haar, en daar maken deze conditioners komaf mee. Mijn favoriet van de drie die ik geprobeerd heb is de Volume Bloom Aqua-Gel Conditioner, want die geeft mijn haar ook extra body.

De producten van Matrix Biolage zijn online verkrijgbaar.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.