Klaar voor de winter: Louis Widmer Remederm

Ja, hoor: de winter nadert met rasse schreden, en mijn huid wordt er steeds droger door. Ik haat het gevoel van een droge huid, en daarom haalde ik de Louis Widmer Remederm producten er bij. Ze zouden ideaal zijn voor de hele droge huid, en de huid dan ook prima voorbereiden op de koude wintermaanden. De lijn breidt deze winter namelijk uit met een gezichtscrème met SPF. En jullie weten als de beste hoe belangrijk ik zonnebescherming vind! Lees snel verder als jij graag wil weten wat ik vind van de Louis Widmer Remederm producten. 

Ik probeer vandaag de nieuwe gezichtscrème UV20 uit, dat is de nieuwste aanwinst uit de Louis Widmer Remederm lijn, en ook de Lichaamsolie. De lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge tot zeer droge huid, en is zelfs geschikt voor baby’s. Ik heb zelf een gecombineerde huid, maar ik heb gewoon ook periodes dat mijn huid echt heel droog is, en trekkerig aanvoelt. Vreselijk! Hopelijk kunnen de Louis Widmer Remederm producten daar snel verandering in brengen.

Louis Widmer Remederm Gezichtscrème UV20

Om ervoor te zorgen dat je huid niet droog is, en ook goed gehydrateerd blijft, moet je niet enkel verzorgen, maar ook beschermen. Dat is dan ook waarom de Louis Widmer Remederm gezichtscrème UV20 ontwikkeld werd. De crème voedt de huid intens, én bevat een zonnefilter die haar ook beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

De crème bevat plantaardige oliën en vitamine A en E, die zorgen voor een neutralisering van schadelijke invloeden zoals zon, UV-stralen, luchtvervuiling, temperatuurschommelingen, en ingrediënten als panthénol en biostimulatoren, die de geïrriteerde huid kalmeren.

  • Louis Widmer Remederm Gezichtscrème UV20, €26,50

Louis Widmer Remederm Lichaamsolie

Mijn lichaam verzorgen met olie vind ik zalig, dus deze Louis Widmer Remederm Lichaamsolie kwam als geroepen. Na de douche is het meest heerlijke moment het insmeren van mijn lichaam, en deze olie is niet enkel lekker zacht, maar trekt ook ontzettend snel in en laat een zachte geur achter.

  • Louis Widmer Remederm Lichaamsolie, €20,90

Conclusie

Mijn huid had even behoefte aan een opkikkertje, en dat vond ik zeker bij de Louis Widmer Remederm lijn. De lichaamsolie is een zachte, niet-vette textuur die snel intrekt en heerlijk aanvoelt op de huid. En dan de Gezichtscrème UV20: dit is hoe het moet zijn. Een crème die je huid intens voedt, én haar ook beschermt tegen de zon. Want, ja: ook in de winter zijn er schadelijke UV-stralen die je huid uitdrogen en verouderen. Dankjewel Louis Widmer!

Bescherm jij je huid ook in de winter tegen de zon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.