Outfit: Pink Glow

Jullie weten dat ik van matchende items hou. Het is gewoon zo gemakkelijk om een set te combineren, en dat is echt ideaal als je geen inspiratie hebt. Aan inspiratie is er vandaag echter geen gebrek, mijn outfit is zowel glam als stoer en vrouwelijk. Ik combineerde een statement glitterblazer met een basic wit t-shirt (mét opschrift, jaja!) en ik toon je met plezier het resultaat. Lees snel verder als jij ook zo’n pink-lover bent!

Hoe cool is deze rosé gouden glitterblazer? Toen ik hem voor het eerst zag, was ik een beetje overweldigd, maar toen ik hem aantrok was ik helemaal verliefd. Ik vind het wel leuk om een echt statement stuk te dragen. Ook deze blazer is van Lidl (ik besef dat ik veel kleren van Lidl draag, maar ik vind ze gewoon allemaal zo cool, haha!).

De pantalon die ik draag is van dezelfde collectie, die vanaf 4 december te koop is bij Lidl. Het is de Heidi Klum Esmara collectie voor de feestdagen, en er zitten zoveel mooie items bij. Ik kon eerst echt niet geloven dat je deze kleren bij Lidl kan kopen. De stof van de pantalon is lekker zacht en glad, en de kleur is een prachtig koel poederroze.

Om de outfit wat neutraler te houden, koos ik voor een wit t-shirt. Het kleine geborduurde detail maakt het nét wat interessanter. Kan je lezen wat er staat? Het is een van de items van Jay The Collective, een start-up met originele kleding met een boodschap.

Ken je mijn sandalen nog? Ik heb ze vorig jaar zelf samengesteld. Ze zijn van VeBe Design en ze zijn volledig handgemaakt. Dit is zonder twijfel mijn meest comfortabele paar hakken, ik kan er echt de héle dag op lopen zonder dat mijn voeten gaan pijn doen. Lees hier meer over VeBe Design.

Blazer & Pantalon: Heidi Klum Esmara // T-shirt: Jay The Collective // Schoenen: Vebe Design
Draag jij ook zo graag glitters?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.