Video: Review L’Oréal Steampod

Is het niet heerlijk om prachtig glad, glanzend haar te hebben? Die droom zou werkelijkheid worden met de L’Oréal Steampod, een stijltang die ook stoom uitblaast. Onlangs kreeg ik de Midnight In Paris uitgave opgestuurd, en uiteraard wou ik hem wel eens uitproberen. Vandaag deel ik mijn mening over de Steampod, en dat doe ik in een video. Ik heb speciaal voor de test mijn haar eerst gekruld, zodat je extra goed kan zien wat hij doet. Lees snel verder om de video te zien! 

Bestel hier de Steampod (white edition)
De Smoothing Milk voor fijn haar
Het Serum
De Steampod + Smoothing Milk + Serum

Heb jij de Steampod al eens geprobeerd? Is het iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.