Makeup Monday: Smashbox Drawn in. Decked out Palette

Yes, het is weer maandag, en dat betekent dat het tijd is voor makeup! Dit keer is het echt een topper, want het is een all-in-one palette. Het Smashbox Drawn in. Decked out Palette is een palette met zowel contourkleuren als blushes én oogschaduws. Verwacht je dus aan een complete look, want ik probeer alles uit het palette vandaag uit. Het Smashbox Drawn in. Decked out Palette is een limited edition voor de feestdagen, en zo ziet het er ook uit. Lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent naar het palette, lees dan snel verder!

Het Smashbox Drawn in. Decked out Palette is prachtig vormgegeven. Zelfs voordat ik het palette uit het doosje haalde was ik al enthousiast. De tekeningen zijn super feestelijk en speels, dit zou een super mooi cadeau zijn voor onder de kerstboom. Ik zou alleszins ontzettend blij zijn met dit palette. Heel leuk ook: in het doosje zitten ook leuke stickers, ontworpen door Ana Strumpf, waarmee je je pakje kan personaliseren!

 • Smashbox Drawn in. Decked out Palette, $42 (ongeveer €35)

Ik was al helemaal onder de indruk toen ik het palette uit het doosje haalde. Het is zo’n palette waarvan de opdruk lijkt te bewegen als je het draait, echt heel cool. Het palette is niet heel goedkoop, maar als je de producten allemaal apart zou kopen zou je meer dan €200 uitgeven. De waarde van het palette is dus erg hoog, en dat begrijp ik maar al te goed: het bevat zowel blush als bronzer, highlighter én oogschaduws.

En dan de inhoud, ga je hier niet van kwijlen? Ik kan zo ongelooflijk blij worden van mooie producten, en dit is er ongetwijfeld zo eentje van. Je ziet meteen dat dit “Smashbox kwaliteit” is!

Het palette bevat twee blushes, drie kleuren om mee te contouren en vijftien oogschaduwtinten. Het is een prachtige combinatie van verschillende kleuren, zowel licht als donker, glanzend als mat en koel als warm. Ik kan hier echt naar blijven kijken!

Ik begin met alle oogschaduwtinten. Hierboven heb ik ze allemaal geswatcht, en wauw: wat een kwaliteit. Je kan niet ontkennen dat ze stuk voor stuk prachtig gepigmenteerd zijn. Zowel de matte tinten als de glanzende zijn echt prachtig. Ik ben oprecht onder de indruk van deze oogschaduws.

Dit zijn de tinten die in het palette zitten:

 • Vanilla
 • Champagne
 • Almond
 • Antique
 • Topaz
 • Wheat
 • Sunrise
 • Delirious
 • Royal
 • Thunder
 • Nectar
 • Flamingo
 • Rustic
 • Bourbon
 • Serpent

Hierboven heb ik een paar van de oogschaduws gebruikt om een ooglook te maken. De poeders zijn echt prachtig gepigmenteerd, ik ben zo onder de indruk. Zowel de lichte als de donkere poeders werken gemakkelijk, ze blenden mooi uit en blijven erg goed zitten.

Het is zover: ik ben verliefd op dit palette!

Hierboven heb ik ook de contourkleuren geswatcht. Van links naar rechts zie je

 • Contour
 • Bronze
 • Highlight

Ook deze poeders zijn erg zacht en erg mooi gepigmenteerd. Ik vind vaak dat matte highlighters heel slecht gepigmenteerd zijn, maar deze is echt heel mooi. Ik kan niet wachten om ze uit te proberen.

Hierboven heb ik geen bronzer, highlighter of blush op. Ik heb enkel mijn oogmakeup en een laagje foundation op. Mijn gezicht ziet er vrij bleek uit en mist kleur.

Op de foto hierboven heb ik de kleur Bronze aangebracht op de zijkanten van mijn gezicht. De kleur is net warm genoeg om mijn gezicht wat kleur te geven, ik zie er al meteen een stuk beter uit!

Hierboven heb ik de Contour en Highlight kleur gebruikt om mijn gezicht wat te shapen. Ik bracht de contour kleur aan onder mijn jukbeen en de highlight kleur onder mijn ogen. Het effect is subtiel, maar mijn gezicht heeft toch wat meer vorm. Ik heb niet het geluk om hoge, uitgesproken jukbeenderen te hebben, maar met een fijne contourkleur kan ik toch het effect een beetje nabootsen.

Hierboven heb ik ook de twee blushkleuren geswatcht. Bovenaan zie je Warm Apricot, een warme, glanzende tint die me een beetje doet denken aan Nars Orgasm of Hot Mama van TheBalm. Dit is een tint die ik zelf ontzettend graag draag, hij is echt heel mooi.

Onderaan zie je Passion, een koele roze tint. Passion is mat, en dat maakt hem ook erg veelzijdig. Dit is een tint die bij héél veel huidtinten mooi staat, en omdat hij ook zo zacht is smelt hij mooi samen met de huid.

Hierboven draag ik Warm Apricot. Ik vind dat een klein beetje blush zoveel verschil kan maken, ik zie er echt stralender en gezond uit. Ook de blush is erg mooi, net als de andere poeders uit het palette.

Conclusie

Wauw, ik weet niet wat ik moet zeggen over dit palette. Het Smashbox Drawn in. Decked out Palette ziet er niet enkel super mooi uit, maar de kwaliteit is ook onberispelijk. De oogschaduws zijn intens gepigmenteerd, zacht, blenden mooi uit en blijven goed zitten. De contourkleuren zijn ideaal om mijn gezicht wat mee op te warmen en te shapen. Verder bevat het Smashbox Drawn in. Decked out Palette ook een koele én een warme blush, om je gezicht wat kleur te geven. Elke keer als ik het palette open word ik zo blij!

Zou jij dit palette graag onder de kerstboom vinden?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.