My Month In Outfits: November

We zitten al aan het einde van november – mag ik toch nog even benadrukken hoe snel het alweer gegaan is? – en dat betekent dat ik even ga terugblikken op de voorbije maand. November was een erg speciale maand, want nu eens regende het pijpenstelen, en dan weer was het zonnetje te zien. Mijn outfits waren daarom ook erg uiteenlopend, en doordat ik ook een aantal outfits droeg die een voorbereiding waren op de feestdagen, is het een mix van alle stijlen! Lees snel verder als je wil weten wat ik de voorbije maand droeg!

Shirt & Boots

Mijn eerste outfit van de maand was deze combinatie van overknee boots en een blousejurk. Ik draag dit soort outfits ontzettend graag, want tegenwoordig ben ik helemaal into jurkjes. Mijn laarzen zijn mijn nieuwe liefde, ik haal ze steeds vaker uit de kast. Ik vind ze zo stijlvol en ze zitten echt heerlijk!

LAARZEN: STEVE MADDEN // JURK: BOOHOO // // HORLOGE & ARMBANDJE: PAUL HEWITT*

Blue Trench

Een trenchcoat is een musthave in de kledingkast van iedere vrouw, en dit donkerblauwe model vind ik echt heel cool. Het is een variant op de klassieke beige trenchcoat, en daardoor is het nét wat moderner. Ik combineerde hem met een jurk en blote benen – jaja, gedurfd! – en mijn prachtige laarsjes met studs.

TRENCHCOAT: AGNES MASON VIA LESARA // Jurk: INSTYLEDRESS (LOOK-ALIKE) // ARMBANDJE: MYA BAY // LAARSJES: FABULOUS FABS

Simple Pastels

Pastelkleuren zijn misschien niet de kleuren waar je het eerst aan denkt in het najaar, maar toch koos ik voor een roze en grijze outfit. Ik vind de outfit erg geslaagd, en hoewel mijn buik soms een béétje koud was, heb ik deze outfit met veel liefde gedragen.

TRUI: BERSHKA // PANTALON: TAIFUN // SNEAKERS: ADIDAS // ZONNEBRIL: KINTO

So Yellow

Toen ik deze gele trui van Na-kd binnenkreeg, was ik meteen verliefd op de kleur. Ik heb de trui al vaak gedragen, en steeds weer krijg ik er complimenten over. Het is een ontzettend gewaagde kleur, die erg flatterend is voor elke huidtint. Ik combineerde de sweater met een wijde broek, die ook nog eens superlekker zit.

SWEATER: NA-KD (LOOK-ALIKE) // BROEK: THE RAGGED PRIEST (LOOK-ALIKE) // TAS: VALENTINO // BRIL: JIMMY FAIRLY // LAARSJES: PRIMARK (LOOK-ALIKE)

Bridesmaid Dresses,Wedding Dresses,Flower Girl Dresses|LuckyBridesmaids

Getting Festive

Yes, daar was mijn eerste feestelijke outfit van het jaar. In voorbereiding op de feestdagen kreeg ik de kerstcollectie van Lidl binnen, en er zaten echt prachtige stukken tussen. Deze pantalon en blazer-set, bijvoorbeeld, die ik combineerde met de meest schattige laarsjes van Wonders. Ik heb al zoveel zin in kerst en nieuwjaar!

PANTALON, GLITTERTOPJE & BLAZER: LIDL // LAARSJES: WONDERS

Lace Dress

Wat was het koud buiten toen ik deze foto’s ging maken, maar wie mooi wilt zijn moet kou lijden – of zeg je dat niet zo? Dit jurkje van Lesara past me perfect, en ik vind het echt prachtig. Ik droeg er een velvet blazer overheen en een paar basic zwarte pumps.

JURK: LESARA // BLAZER: LIDL // PUMPS: NEW LOOK

Pink Glow

De laatste outfit van de maand was een poederroze set van een pantalon in een lichte stof en een glitterende blazer. De outfit is gewaagd, en kan zeker voor de feestdagen, maar ergens vind ik hem toch nog vrij neutraal. Mijn schoenen heb ik vorig jaar zelf samengesteld en zijn volledig handgemaakt!

BLAZER & PANTALON: HEIDI KLUM ESMARA // T-SHIRT: JAY THE COLLECTIVE // SCHOENEN: VEBE DESIGN
Welke outfit van november vind jij het mooist?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.