Glamglow Gravitymud Power Rangers Exclusive Goldar

Ik ben zelf niet echt opgegroeid met televisieprogramma’s als de Power Rangers, maar ik heb ze natuurlijk wel vaak zien voorbij komen. Glamglow bracht onlangs twee maskers uit die geïnspireerd zijn op de Power Rangers, en daar was ik uiteraard wél geïnteresseerd in. De producten van Glamglow zijn altijd zo fijn, dus deze Glamglow Gravitymud Power Rangers Exclusive Goldar kan daar onmogelijk een uitzondering op zijn! Lees snel verder.

Zoals ik al zei is de Glamglow Gravitymud Power Rangers Exclusive Goldar het resultaat van een samenwerking tussen Glamglow en de Power Rangers. Er zijn twee varianten verkrijgbaar: hierboven ze je Goldar en er is ook een Rita Repulsa masker verkrijgbaar, dat groen is. Ik testte eerder al de “gewone” Glamglow GravityMud, en die vond ik heel erg fijn. Dit gouden exemplaar draagt dan ook hoge verwachtingen.

De Glamglow Gravitymud Power Rangers Exclusive Goldar is een peel-off masker dat voor een instant lift zorgt. Hij bevat heel wat verstevigende ingrediënten die je “de huid van een superheld geven”, haha! Ik ben echt een sucker voor goud, want ja: goud is mooi, dus dit gouden peel-off masker is echt iets voor mij.

Waar de originele Gravitymud een glanzend, zilver masker is, is de Glamglow Gravitymud Power Rangers Exclusive Goldar een goud masker dat snel opdroogt en je er echt doet uitzien als een superheld. Bij peel-off maskers ben ik altijd bang dat het té hard aan mijn huid gaat trekken, maar dat is bij deze Goldar niet het geval. Hij laat zich gemakkelijk verwijderen en mijn huid ziet er na gebruik erg schoon en strak uit.

Conclusie

Mijn huid verwennen met een luxueus ogend masker was nooit fijner dan met de Glamglow Gravitymud Power Rangers Exclusive Goldar. Ik hou van goud, dus een gouden gezicht hebben is echt iets voor mij. Het masker droogt snel op en laat zich gemakkelijk verwijderen. Hij is zeker even fijn als de gewone Gravitymud, en doet mijn huid schoon en glad voelen en ogen. Vanaf nu ben ik fan van de Power Rangers, wie had dat gedacht!

Ben jij fan van de Power Rangers?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.