Outfit: Klasse

Vandaag deel ik een best simpele outfit, en persoonlijk vind ik die zelf vaak het fijnst. Een paar goede basics zijn onmisbaar in je kast; als die goed zitten, ben je altijd goed gekleed en kan je je ook goed voelen in je kleren. Een jeans, een paar sandalen en een simpel hemd. Met een look als deze kan je gewoon niks mis doen. Lees snel verder als je wilt ontdekken met welke musthave ik de ultieme basic outfit maakte. 

Wat vinden jullie van de foto’s? Ik had geen fotograaf beschikbaar, en moest daarom zelf de foto’s maken. Het was een uitdaging, maar gelukkig zat het licht goed en heb ik fijn materiaal om mee te fotograferen. Omdat ik dagelijks de vraag krijg welke camera ik gebruik, bij deze nog eens een overzichtje. Klik op de links om naar de producten te gaan.

 Mijn hemd kocht ik een tijdje geleden bij Bershka. Ik had al langer hetzelfde hemd in een andere kleur en ik vond de rode er ook wel leuk uitzien, dus die nam ik mee naar huis. Het is gewoon een heel basic shirt met fijne streepjes en een diepe V-hals. Ik hou van dit soort basics, ze zijn altijd gepast.
Eindelijk heb ik nu dus ook een mom jeans. In het begin was ik helemaal geen fan van deze ouderwets ogende fit, maar ik heb de voorbije maanden zoveel prachtige looks gezien met een mom jeans, dat ik vond dat het voor mij ook eens tijd werd. Ondertussen ben ik volledig mee met de trend, want deze fit is heel mooi bij verschillende figuren. De mijne vond ik bij mijn favoriete webshop Boohoo. Het is eens iets anders dan een skinny jeans, vind ik!
Een mooi horloge kan je look helemaal afmaken. Daarom koos ik voor mijn nieuwe horloge van Klasse 14. Ik mocht van hun een horloge uitkiezen – super lief! – en ik vond het ontzettend moeilijk om te kiezen. Ze hebben echt van alles wat, in allerlei kleuren en zelfs met regenboogeffect, maar uiteindelijk ging ik voor een all black variant. Met de code silkeblogs krijg je trouwens ook 12% koring én een gratis armband bij je bestelling!
Ook mijn schoenen zijn van Boohoo. Ik kocht ze op Black Friday, en dan waren ze dus nòg voordeliger dan normaal. Ik bestelde ze in een maatje groter – een 39 in plaats van een 38 – omdat ik het echt heel lelijk vind als mijn tenen zo dicht tegen de rand komen. Ik weet het: ik ben een beetje raar. Ze doen niet echt pijn, maar ze lopen wel niet heel gemakkelijk. Kortom: het zijn eerder zit-schoenen dan wandelschoenen.
Wat is jouw favoriete basic outfit?

Shop mijn outfit hier:

Hemd: Bershka // Jeans: Boohoo // Horloge: Klasse 14 (gebruik de code “silkeblogs” voor een gratis armband) // Schoenen: Boohoo

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.