Video: Grote Boohoo Shoplog €300!

Vorige week was het black friday, en ik kon het gewoon niet laten voorbij gaan zonder eens online te gaan kijken. Ik surfte naar mijn favoriete webshop, en liet me hélemaal gaan. Het was al een tijdje geleden sinds ik voor het laatst nieuwe kleren kocht, dus ik vond dat het wel eens mocht. Vandaag toon ik je alles dat in mijn bestelling zat, én pas ik alles! Lees snel verder om de video te zien. 

Uiteindelijk ben ik heel blij met alle items. Mijn favorieten zijn de overknee sokken, de velvet pyjama en het zwarte jurkje. En de mom jeans ook wel, eigenlijk. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over de items!

Roze gebreide trui
Jegging
Witte jurk met strikje
Roze t-shirt
Bordeaux Blousejurk
Velvet Pyjama
Zwarte jurk
Hoge sandalen
Grijze gebreide jurk
“Daydreamer” jeans
Mom jeans
Overknee sokken

Kende jij Boohoo al? Heb jij er al eens iets besteld? Welke items vind jij het leukst?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.