Outfit: Put a Bow On It

If you like it, then you shoulda put a bow on it, right? Ik shopte vorige week een keileuk jurkje dat ideaal is voor deze periode. Ik vind dat strikjes er nogal braaf kunnen uitzien, maar soms vind ik ze toch wel leuk staan. Mijn outfit van vandaag is best kerst-proof, ik word er helemaal happy van! Ik combineerde “brave” jurk op een manier die nét even wat anders is. Als jij ook zo benieuwd bent naar mijn strikjes-outfit, lees dan snel verder!

Mijn bowtie jurkje kocht ik vorige week bij Boohoo. Herken je hem nog uit mijn shoplog? Ik hou van blousejurken: ze zijn gemakkelijk te dragen, en je kan ze op veel manieren combineren. Het leuke aan deze jurk is dat je hem zowel zonder als met de strik kan dragen, maar ik vind hem uiteraard het leukst mét het strikje. De stof van het jurkje is erg licht en flowy, en de zijkanten zijn nét wat langer dan de voor- en achterkant.

Mijn jas is van Marc’O Polo, en kocht ik een paar maanden geleden. Ik wou al een hele tijd een beige, wollen mantel maar ik vond nergens het perfecte model. Dan besloot ik maar om eens online te gaan kijken, en deze was écht perfect. Hij was niet goedkoop, maar het is een investering, want ik draag hem heel vaak en hij is echt lekker warm.

De overknee sokken kocht ik ook bij Boohoo. Ik heb al vaker dit soort superlange sokken gekocht, maar telkens opnieuw raakte ik ze kwijt. Deze keer kocht ik een pak van drie paar, dus laten we ervan uitgaan dat deze wél een tijdje zullen meegaan. Ze zijn echt lekker warm, en ideaal als je – net als ik – niet graag panty’s draagt maar toch je benen warm wil houden!

Ik besloot om mijn sneakers aan te trekken bij deze outfit, om het geheel casual te houden. Mijn Vans Old Skool zijn al een hele tijd favoriet: ze geven mijn outfit een casual en sportieve look.

Shop mijn outfit hier:

Jurk: Boohoo // Jas: Marc’O Polo // Sokken: Boohoo // Sneakers: Vans
Wat vind jij van strikjes?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.