Kruidvat Spa Secrets Wisdom Of India

Naar de wellness gaan is toch echt het heerlijkste dat je kan doen, niet? Met de Spa Secrets van Kruidvat kan je nu ook thuis het gevoel van een spa creëren, en onlangs kreeg ik een paar van de producten uit de Wisdom Of India lijn opgestuurd. Natuurlijk transformeerde ik mijn badkamer met veel plezier in een wellness, en verwende ik mezelf met de producten van Spa Secrets, en vandaag vertel ik je er meer over! Lees snel verder. 

De producten van Spa Secrets zien er altijd prachtig uit, en dat is bij deze Kruidvat Spa Secrets Wisdom Of India zeker niet anders. De kleur is goed gekozen en het printje en de mandala op de flesjes nemen me helemaal mee naar India!

De producten van Spa Secrets zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, en ze zijn erg betaalbaar!

  • Spa Secrets Wisdom Of India Shower Foam 200 ml – € 3,99
  • Spa Secrets Wisdom Of India Shower Milk 250 ml – € 2,99
  • Spa Secrets Wisdom Of India Rice Body Scrub 200 ml – € 3,99
  • Spa Secrets Wisdom Of India Body Gel-in-Oil 250 ml – € 4,99
  • Spa Secrets Wisdom Of India Bodymilk Spray 190 ml – € 3,99

Kruidvat Spa Secrets Wisdom Of India Rice Body Scrub

Ik begin met de heerlijke rijstscrub, die net als de andere producten verrijkt is met sesamolie. De scrub is in eerste instantie een heerlijk rijke crème, met hier en daar een grove korrel. Eén keer per week vind ik het fijn om mijn lichaam te scrubben, zo bereid ik mijn huid ook goed voor op zelfbruiner, en daar is deze Kruidvat Spa Secrets Wisdom Of India Rice Body Scrub erg geschikt voor. En dan heb ik het nog niet over de geur gehad; die is écht heerlijk!

Kruidvat Spa Secrets Wisdom Of India Shower Foam

Ik HOU echt van douche foams! Ik vind deze fles er ten eerste kei mooi uitzien, en douche foams zijn ook gewoon heel fijn in gebruik. Ook deze Kruidvat Spa Secrets Wisdom Of India Shower Foam is een lekkere, zachte mousse die mijn huid reinigt en verzacht. De geur is ongelooflijk lekker, mijn douchemoment is echt een feestje met deze geur!

Kruidvat Spa Secrets Wisdom Of India Body Gel-in-Oil

Na het scrubben en reinigen van mijn huid, stap ik uit de douche en smeer ik mijn lichaam in. Altijd! Het liefst heb ik daarvoor een rijke, maar niet-vette crème die een lekkere geur achterlaat. Exact deze Body Gel-in-Oil, dus. In contact met de huid smelt hij en laat hij zich gemakkelijk uitsmeren. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht, en ik – en mijn hele badkamer, trouwens – ruik heerlijk naar witte lotus!

Conclusie

Als er één ding is dat ik over de Kruidvat Spa Secrets Wisdom Of India producten moet zeggen, is het dat de geur fenomenaal is. Alleen al daarvoor moet je ze in huis halen. Ik vind alledrie de producten even fijn, maar als ik er één moet uitkiezen als favoriet zou ik de Shower Foam aanduiden, hoewel ik ze alledrie gewoon blijf gebruiken.

Vind jij het ook zo fijn om je tijd te nemen in de badkamer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.