Outfit: Holiday Spirit

Guys, de feestdagen komen eraan en ik ben hélemaal in de kerstsfeer. Voor mij kan het niet snel genoeg gaan, ik kijk er zo naar uit om gezellig met mijn familie samen te zitten en te genieten van lekker (en veel) eten. Ik vind het bovendien ook superleuk om me mooi op te kleden voor de kerstfeestjes. Vandaag zorg ik dat kerst alvast nét iets dichterbij komt met een erg kerstproof outfit. Glitter en glamour, dus. Lees snel verder om mijn outfit of the day te zien! 

Ik draag voor het eerst mijn nieuw jurkje van Boohoo, dat je ook al zag in mijn shoplog video. Het is een superschattig, maar best wel kort zwart jurkje, waarvan de mouwen voor een leuk extraatje zorgen. Voor mij is dit dé perfecte Little Black Dress, wat denk jij ervan?

Om een vrij simpel jurkje wat meer kerstproof te maken, nam ik er mijn goodies van Veritas bij. Ik kreeg een echt feestpakketje opgestuurd met allemaal accessoires om mijn kerstlook volledig af te maken. Bij Veritas vind je zowel mijn oorbellen, panty als mijn kraagje en het tasje. Ik vind het superleuk om en basic outfit helemaal feestelijk te maken door accessoires toe te voegen.

Mijn ogen heb ik opgemaakt met hetq Smashbox Drawn In. Decked Out palette, en op mijn lippen draag ik de Matte Lip Liquid van The Body Shop in de kleur Mauritius Dahlia.

De prachtige laarsjes die ik draag, ten slotte, zijn van Wonders. Ik droeg al eerder een paar schoenen van dit merk, en daar kreeg ik erg veel complimenten over. Ook deze laarsjes vind ik echt heel mooi, en ze zitten ook gewoon heel goed. Dat vind ik wel belangrijk, want met de feestdagen wil ik niet dat ik het al eerder moet opgeven omdat mijn voeten pijn doen!

Shop mijn look hier:
Jurk: Boohoo // Kraagje, oorbellen, panty, tasje: Veritas // Ogen: Smashbox // Lippen: The Body Shop // Laarsjes: Wonders
Ben jij al helemaal in de kerstsfeer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.